دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 7
مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه بهعنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر
دوره 1، شماره 1 ، فروردین 1384، صفحه 1-10
چکیده
ویسکوزیته و دانسیته ازجمله مهمترین خواص فیزیکی برای تجزیه و تحلیل کارایی فرآیندهای غشایی و همچنین طراحی یک فرآیند غشایی جدید هستند. بهعلاوه انرژی موردنیاز برای پمپاژ سیال فرآیند نیز تابعی از مقدار ... بیشتراصلاح روش تولید سنتی شیره انگور
دوره 1، شماره 1 ، فروردین 1384
چکیده
بررسیها نشان داده است که استفاده از خاک رس طبیعی که در تولید سنتی شیرة انگور بهکار گرفته میشود، موجب ورود مقادیر قابلتوجهی از امـلاح به محصول نهایی میگردد که در دراز مدت میتواند برای مصرفکننده ... بیشترشناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجهفرنگی فله در سردخانه
دوره 1، شماره 1 ، فروردین 1384
چکیده
در رب فلهای که در اغلب کارخانههای داخل بهصورت کنسانتره (بابریکس 40-35) تولید میشود سطح آلودگی قارچی محصول بالاست. چرا که رب تولیدشده بلافاصله پس از تغلیظ، در شرایط غیراسپتیک در داخل بشکه بهصورت ... بیشتربهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)
دوره 1، شماره 1 ، فروردین 1384
چکیده
این تحقیق در سه مرحله به اجرا در آمد. در مرحله اول تاثیر رقم دانه سویا ( ویلیامز و هابیت ) ، روش تهیه ( سنتی و پیشنهادی ) و فرمولاسیون (صفر ، 10 و 20 درصد آب پنیر لبنی به جای آب اضافه شده در تولید شیر سویا ) بر صفات ... بیشتربررسیاثرواریتهوزماننگهداری برویژگیهایفیزیکیربگوجهفرنگی
دوره 1، شماره 1 ، فروردین 1384
چکیده
گوجه فرنگی از مهمترین محصولات زراعی با تولید جهانی 8/98 میلیون تن درسطح زیر کشت بیش از 128 هزار هکتار و تولید 7/3 میلیون تن در ایران است. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش تقاضای این محصول و فرآورده های آن درایران ... بیشتراثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته
دوره 1، شماره 1 ، فروردین 1384
چکیده
در این تحقیق آزمایشگاهی اثر دو اسانس طبیعی آویشن و زنیان به ترتیب در مقادیرµg/l200 وµg/l300 بر روی کنترل رشد قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس رشد کرده بر روی دو وضعیت پسته ،باپوست سبز وبدون پوست سبز ، مورد مطالعه ... بیشترامکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت A (HAV) درشیر با بکارگیری تکنیک الایزا
دوره 1، شماره 1 ، فروردین 1384