دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 7
بررسی امکان استفاده از ارده و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته
دوره 3، شماره 1 ، فروردین 1386
چکیده
یکی از راههای بالا بردن ارزش افزوده پسته، توجه به صنایع تبدیلی آن میباشد. تهیه کره پسته نیز در این راستا صورت میگیرد. کره پسته محصولی خمیری شکل است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن مغز پسته بو داده آسیاب ... بیشترتأثیر نوع بستهبندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی
دوره 3، شماره 1 ، فروردین 1386
چکیده
پسته یکی از مهمترین محصولات صادراتی ایران است. برای جلوگیری از تندی پسته و به منظور اطمینان از کیفیت خوب، پسته باید در یک زمان کوتاه برداشت شود و در مدت 24 ساعت برای خشک کردن آماده گردد. در این تحقیق پسته ... بیشترطراحی و توسعه ماشین چند منظوره جهت انجام فرآوری پسته
دوره 3، شماره 1 ، فروردین 1386
چکیده
ایران بزرگترین تولید کننده و صادرکننده پسته در دنیا میباشد. تولید سالانه این محصول در ایران، به طور متوسط طی پانزده سال اخیر، 232 هزار تن میباشد که تقریبا 5/52 درصد کل تولید دنیا را به خود اختصاص داده ... بیشترمنحنی های هم دمای دفعی رطوبت در فرایند خشک کردن پسته
دوره 3، شماره 1 ، فروردین 1386
چکیده
پسته یکی از مهمترین محصولات باغی کشور است که ارزش اقتصادی بالا و صادرات آن بر اهمیت فرآوری و بسته بندی این محصول می افزاید . یکی از مراحل مهم در فرآوری پسته مرحله خشک کردن محصول و رساندن رطوبت به محدوده ... بیشترتحلیل سینتکی، محاسبه توان مصرفی و تعیین ضریب ایمنی ماشین پوست کن پسته نوع دو قفسه ای ساینده
دوره 3، شماره 1 ، فروردین 1386
چکیده
پسته یکی از محصولات مهم و استراتژیک کشورمان میباشد که سالانه وقت و هزینههای زیادی صرف فرآوری آن میشود. از این رو انجام پژوهشهای علمی و کاربردی در زمینه توان مصرفی فرآیندهای مختلف فرآوری پسته، میتواند ... بیشترپیش بینی محتوای رطوبتی پسته رقم اکبری با شبکه عصبی مصنوعی
دوره 3، شماره 1 ، فروردین 1386
چکیده
به منظور پیش بینی محتوای رطوبتی پسته رقم اکبری به کمک شبکه عصبی مصنوعی، آزمایشاتی در پنج سطح دمایی از 40 تا 80 درجه سانتی گراد، چهار سرعت جریان هوای ورودی بین 5/0 تا 2 متر بر ثانیه و در سه تکرار (جمعا 60 سری) ... بیشتربررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران
دوره 3، شماره 1 ، فروردین 1386