دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 8
استخراج عصاره هسته انگور با سیستمهای مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن
دوره 5، شماره 1 ، فروردین 1388
چکیده
در این پژوهش عصاره هسته انگور بوسیله شش سیستم حلال استخراج گردید. بازده استخراج، ظرفیت آنتی اکسیدانی و احیا کنندگی، توانایی بدام انداختن رادیکالهای آزاد، ارزیابی تأثیر آن بر افزایش مقاومت حرارتی و ... بیشترتأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده
دوره 5، شماره 1 ، فروردین 1388
چکیده
بیسکوئیت فشرده از اختلاط مواد خشک ( آرد گندم، آرد سویا و شکر) با روغن و محلول پیوند دهنده تهیه شده و نمونهها با تکنیک فشرده سازی تولید شدند. سپس نمونهها در آلومینیوم فویل پیچیده و با سه تکنیک بسته بندی ... بیشتربررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی
دوره 5، شماره 1 ، فروردین 1388
چکیده
روز به روز نیاز به تولید اسنکهای کم چربی رو به افزایش است. روشهای متعددی برای تولید محصولات سرخ شده با چربی کم وجود دارند که یکی از این روشها استفاده از مواد پوشش دهنده میباشد. در این تحقیق اثر کاراگینان ... بیشترتولید حشره کش زیستی توسط Bacillus thuringiensis از پساب کارخانه تولید نشاسته
دوره 5، شماره 1 ، فروردین 1388
چکیده
برای پسابهای خاص به ویژه آنهایی که از کارخانجات مواد غذایی حاصل میشوند به فرآوریهایی جهت تولید محصولات با ارزش افزوده مانند حشره کشهای زیستی نیاز میباشد. امروزه موفق ترین حشره کشهای زیستی، توسط ... بیشترامکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی
دوره 5، شماره 1 ، فروردین 1388
چکیده
رنگ و ظاهر یک ماده غذائی اولین پارامتر در تشخیص کیفیت آن میباشد؛ که امروزه از پارامترهای رنگ سنجی L*a*b* یا CIELab جهت اندازه گیری و گزارش آن استفاده میشود. در این پژوهش امکان استفاده از تصویر برداری با دوربین ... بیشترتأثیر مواد شوینده شیمیایی – بیوشیمیایی روی بازیافت شار تراوه در غشاهای پلی سولفون مورد استفاده در اولترافیلتراسیون شیر
دوره 5، شماره 1 ، فروردین 1388
چکیده
امکان استفاده از مواد شیمیایی و بیوشیمیایی جهت شستشوی غشاهای پلی سولفون مورد استفاده در اولترافیلتراسیون شیر، نیاز به بررسی همه جانبه مواد شیمیایی و بیوشیمیایی دارد. با توجه به استفاده روز افزون از ... بیشتربررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک
دوره 5، شماره 1 ، فروردین 1388
چکیده
یکی از مهمترین قسمت های ایجاد فاضلاب و آلودگی کارخانجات قند، آب شستشوی گاز Co2 در کوره های آهک مازوت سوز و پمپ های مرتبط با آن می باشد. مقدار مصرف آب در این بخش در حدود 30 تا 35 درصد وزن چغندر است که از نظر مقدار، ... بیشترتعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت
دوره 5، شماره 1 ، فروردین 1388