دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 10
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391
چکیده
امروزه در دنیا رشد و پیشرفت قابل توجهی در تولید ومعرفی نوشیدنیهای گیاهی جدید که غنی از آنتی اکسیدانها و ترکیبات فنولیک هستند انجام شده است به طوریکه شواهد اپیدمیولوژیکی نشان داده است که مصرف مناسب ... بیشترنقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391
چکیده
لیکوپن کاروتنوئید عمده گوجه فرنگی و ترکیب رنگ دهنده و آنتی اکسیدان است که امروزه سعی در افزایش دستیابی به آن از طریق گوجه فرنگی و فرآورده های آن می باشد. در این تحقیق جهت استخراج لیکوپن از تیمار اتانولی ... بیشتربررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391
چکیده
کنسانتره پروتئینی سویا محصولی با ویژگیهای تغذیهای و عملکردی مطلوب است که با حفظ پروتئین و حذف کربوهیدراتهای محلول از آرد سویا بدست میآید. در این تحقیق، چهار نوع آرد سویا شامل آرد کامل (چربی 08/22 ... بیشترآنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391
چکیده
در این پژوهش، تولید پاستیل میوهای بر پایه آلو به عنوان فراوردهای نوین با استفاده از نسبتهای مختلف نشاسته و ژلاتین مورد مطالعه قرار گرفت. 13 فرمول از فراورده مورد نظر براساس طرح مرکب مرکزی ( با 5 تکرار در ... بیشتراثر شرایط مختلف خشک کردن و تمپرینگ بر شاخص سفید شدگی برنج طی عملیات خشک کردن دو مرحله ای
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391
چکیده
در روش خشک کردن چند مرحله ای، تعیین بهترین شرایط خشک کردن و تمپرینگ به منظور تسریع عملیات، کاهش مصرف انرژی و تولید برنج با کیفیت مناسب برای ارقام مختلف حائز اهمیت می باشد. در این پژوهش، اثر شرایط مختلف ... بیشترویژگی های ریز ساختاری و فیزیکی (نفوذ پذیری، مکانیکی و حرارتی) فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه نشاسته/ پلی وینیل الکل/ نانو رس
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391
چکیده
فیلم های بر پایۀ نشاسته خالص دارای معایب متعددی ازجمله ویژگی های مکانیکی ضعیف و بازدارندگی کم در برابر رطوبت می باشندکه استفاده از آنها را در بسته بندی موادغذایی محدود می سازد. در این پژوهش، به منظور ... بیشتر(RSM) بهینهیابی شرایط تصفیه شربت خام چغندرقند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391
چکیده
در این تحقیق از روش سطح پاسخ (RSM) برای تعیین شرایط بهینه فرآیند تصفیه شربت خام چغندرقند با استفاده از بنتونیت جهت تولید قند مایع انورته استفاده شد. برای این منظور فاکتورهای موثر بر فرآیند تصفیه شامل غلظت ... بیشترتاثیر امواج فراصوت روی اندازه ذرات، رنگ، گرانروی و ویژگیهای حسی شیرکاکائو
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391
چکیده
از آنجاییکه در دهههای اخیر فراصوت به عنوان یک ابزار موثر در هموژنیزاسیون و کاهش اندازه ذرات مورد استفاده قرار گرفته است بنابراین، در بررسی حاضر برای نخستین بار تاثیر امواج فراصوت در شدتها، زمانها ... بیشتربررسی میزان تغییرات ضریب فعالیت لیمونن در سیستمهای مدلی نوشابههای پرتقالی با استفاده از مدل ترمودینامیکی Dortmund-UNIFAC
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391
چکیده
لیمونن طعم شاخص نوشابه های پرتقالی می باشد که حفظ آن در افزایش بازارپسندی آب میوه موثر خواهد بود. در این تحقیق اثر سه پارامتر جزء مولی، زمان و گاز CO2 بر میزان ضریب فعالیت لیمونن در سیستمهای مدلی نوشابه ... بیشترمدلسازی و شبیهسازی شارحدی در فرآیند فیلتراسیون غشائی شیر پس چرخ
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391