دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 10
بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae)
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393
چکیده
مخمر نانوایی یکی از محصولاتی است که جهت بهبود کیفیت نان بهکار میرود و یکی از مناسبترین منابع برای تولید مخمر نانوایی، ملاس است. امروزه با توجه به گسترش صنایع تخمیری و محدودیت منابع قندی مناسب، امکان ... بیشتراثر آب ازندار بر کاهش باکتریهای شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393
چکیده
در این پژوهش، تأثیر استفاده از آب ازندار بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمها و همچنین بر باکتریهای پاتوژن و شاخص آلودگی لاشه مرغ (Staphylococcus aureus) و (Escherichia coli) در مرحله سردکن آبی (چیلر) کشتارگاه مرغ، موردبررسی ... بیشتربهینهسازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393
چکیده
قسمت عمدی جذب روغن در مرحله سردکردن فرآیند سرخکردن صورت میگیرد و ناشی از جذب روغن چسبیده به سطح محصول سرخشده در اثر ایجاد خلاء درون محصول میباشد. در این پژوهش از اعمال نیروی گریز از مرکز در مرحله ... بیشترفرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393
چکیده
در این پژوهش تولید فراوردهای نوین از کیوی تحتعنوان پاستیل میوهای بر پایه پوره کیوی با استفاده از نسبتهای مختلف هیدروکلوئیدهای آگار در سه سطح (25/0، 5/0 و 1 درصد) و گوار در سه سطح (25/0، 5/0 و 1 درصد) و سایر ... بیشتربررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آبسیب
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393
چکیده
در این پژوهش، ترکیبات فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) توسط حلالهای استون 70%، اتانول 70% و متانول 70% بهروش غوطهوری استخراج گردید. مقدار ترکیبات فنولی عصاره استونی بهطور معنیداری (05/0 (P< بالاتر ... بیشترارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشهای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393
چکیده
امروزه آنتیاکسیدانهای طبیعی بهدلیل اثرات منفی آنتیاکسیدانهای مصنوعی ازجمله سرطانزایی و سمیت بیشتر موردپذیرش م باشند. این مسئله منجر به ایجاد علاقه فزاینده در جهت جستجو برای آنتیاکسیدانهای ... بیشترتولید دوشاب غنیشده با بزرک و بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی آن
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393
چکیده
امروزه بیماریهای قلبی و عروقی مهمترین عامل مرگومیر هستند که یکی از دلایل آن، تغذیه نامناسب همچون مصرف مقدار بالای اسیدهای چرب اشباع و مصرف کم اسیدهای چرب غیراشباع و ضروری میباشد. در بین دانههای ... بیشترتعیین ویژگیهای نانولیپوزومهای حامل گاما اوریزانول: توسط طیفسنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393
چکیده
استفاده از حلالهای آلی و نیروهای برشی بالا در تکنیکهای متداول تولید نانولیپوزومها، کاربرد آنها را بهعنوان حامل مواد غذا-دارو (نوتریسیتیکالها) در صنایع غذایی محدود کرده است. هدف از انجام این ... بیشتربررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393
چکیده
بژی نوعی کلوچهی سرخ شدهی شیرین است که در مناطق غربی ایران بهصورت سنتی تولید میشود. در این تحقیق تأثیر دو عامل دما (150، 165 و C°180) و زمان سرخکردن (8-1 دقیقه) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بژی ... بیشترتشخیص مارگارین در کره
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393