دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 12
تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
پنیر محلی حاصل از شیر خام یکی از پرمصرفترین پنیرهای موجود در دنیا میباشد. پنیر کردی، نوعی پنیر نیمهسخت بوده و بهصورت سنتی در نواحی شرق ایران از شیر خام گوسفند و گاو تولید میشود. این پنیر دوره رسیدگی ... بیشتربررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
تعیین ترکیبات وزنی بدن دام بهخصوص شترمرغ بهعلت نوپا بودن صنعت پرورش آن در ایران و همچنین بررسی اثر جنس و شرایط کشتاری بر کیفیت لاشه از جایگاه ویژهای در صنعت گوشتی برخوردار است. براساس نتایج پژوهش ... بیشتربررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازیشده معده انسان
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
توکسینزدایی میکروبی یکی از روشهای حذف آفلاتوکسینها ازجمله آفلاتوکسین M1 محسوب میشود. در این تحقیق توانایی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5)) در حذف آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازیشده معده بررسی گردید. ... بیشترشناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
با توجه به ارزش اقتصادی متفاوت ارقام برنج، گزارشات نشاندهنده این هستند که احتمال اختلاط ارقام مختلف در بازار وجود دارد. استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر و شبکههای عصبی برای طبقهبندی ارقام برنج، ... بیشترمطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
در این تحقیق تأثیر دو عامل مدت زمان پختن گندم (صفر، یک و سه و نیم ساعت) و همچنین دمای خشک کردن (70، 80 و 90 درجه سانتیگراد) بر روند خشکشدن ترخینه در خشککن هوای داغ موردبررسی قرار گرفته است. نمونههای ترخینه ... بیشترتأثیر بستهبندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
گیاه زعفران از مهمترین اقلام صادرات غیرنفتی ایران است. نگهداری گل زعفران در شرایط نامناسب، موجب افزایش آلودگی میکروبی و کاهش کیفیت زعفران میگردد. این تحقیق با هدف افزایش زمان ماندگاری گل زعفران در ... بیشتربررسی برهمکنش آنتیاکسیدانی ترکیب عصارههای چای سبز و رزماری
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
هدف از مطالعه حاضر بررسی و مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی و انواع برهمکنش (سینرژیسم و آنتاگونیسم) عصارههای چای سبز و رزماری بود. نتایج حاصل از آزمونهای اندازهگیری ترکیبات فنلی کل، مهار ... بیشتراثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
جوانه محصول جانبی صنعت آسیاب گندم است که حاوی فیبر، توکوفرول، اسیدهای چرب غیراشباع، پلیفنل، مواد معدنی و پروتئین است. در این مطالعه، اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیتشده بر ویژگیهای خمیر کیک مانند ... بیشتربررسی ویژگیهای مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایۀ نشاستۀ اصلاحشده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دیاکسید تیتانیم
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
در این پژوهش، ابتدا نانوکریستال سلولزCNC) ) از لینتر پنبه تهیه شد و برای تأیید دستیابی به مقیاس نانو از میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) استفاده شد. با توجه به معایب فیلم خالص نشاسته، در این پژوهش برای بهبود ... بیشترارزیابی تأثیر دما، زمان سرخکردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخشده بهروش سیستم مدل پوسته (DFCM)
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
در دهههای اخیر با گسترش زندگی صنعتی، مصرف غذاهای آماده و سرخشده، افزایش چشمگیری یافته است. مصرف بیشازحد روغن بهویژه چربیهای اشباع و اسیدهای چرب ترانس، یکی از فاکتورهای مهمی است که سلامت انسان ... بیشترارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
کیفیت تولید فرآوردههای خمیری که در تمام کشورهای دنیا، محصولی شناختهشده هستند، وابسته به نوع آرد و فنآوری تولید است. در حال حاضر بخشی از تولید با استفاده از آرد گندم معمولی و با فنآوری قدیمی و ... بیشترشفافسازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393