دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما
دوره 11، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، صفحه 225-235
چکیده
در این پژوهش، مدلسازی ریاضی پختن و خشک کردن نان خشک بهصورت لایه نازک موردبررسی قرار گرفت. فرآیند خشک کردن لایه نازک در سه دمای مختلف 110، 150 و 190 درجه سانتیگراد در سرعت هوای m/s 1/0 ± 5/0 رطوبت مطلق ... بیشترتقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی
دوره 11، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، صفحه 236-246
چکیده
تقطیر مقاومتی نوعی روش تقطیر با آب پیشرفته است که از حرارتدهی مقاومتی استفاده نموده و میتواند بهعنوان روشی نوین جهت استخراج اسانس درنظر گرفته شود. زمان طولانی استخراج یکی از مشکلات اصلی روشهای ... بیشترپایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدولهای شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL)
دوره 11، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، صفحه 247-259
چکیده
این مقاله روش جدیدی را بر پایه مودولهای شبکه عصبی (MNNs) و سیستم استنتاج فازی جهت مونیتور کردن و کنترل فرآیند غذایی ارائه میدهد. MNN پیشنهادشده متشکل از سه مودول است، هر یک از آنها مشخصههای مختلف تصویر ... بیشتراثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو
دوره 11، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، صفحه 260-272
چکیده
ترکیبی از محصولات پروتئین آبپنیر (WPPs) ازجمله کنسانتره، ایزوله و پودر پروتئین آبپنیر در سطوح مختلف (1، 2، 3 و 4 درصد) بر خصوصیات کیفی سوسیس امولسیون (ES) در گوشت بوفالو، موردبررسی قرار گرفت. کیفیت سوسیس ... بیشترمهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا
دوره 11، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، صفحه 273-278
چکیده
نبود سطح حرارتدهی از مزایای فرآیند اهمیک نسبت به سایر فرآیندهای متداول در حرارتدهی مواد غذایی است که در آن اعمال حرارت در حجم ماده غذایی صورت میپذیرد. این فرآیند حرارتدهی میتواند منجر به الکترولیز ... بیشترتغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی
دوره 11، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، صفحه 279-284