دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
بهینهسازی ویژگیهای بافتی فرآوردههای خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ
دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، صفحه 719-728
چکیده
تأثیر افزودن آرد کامل سویا در دامنه 0 تا 27 درصد و آب از 31 تا 35 درصد در فرمول و همچنین شرایط مختلف اکستروژن بر روی ویژگیهای بافتی اسپاگتی بهمنظور تولید فرآورده سلامتیبخش، موردبررسی قرار گرفت. فرآیند ... بیشترارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج
دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، صفحه 729-737
چکیده
بهدلیل طولانی بودن زمان استخراج روشهای سنتی ازجمله تقطیر با آب (HD) و تقطیر با بخار آب (SD)، اخیراً روشهای جدیدی مانند تقطیر با آب در حضور امواج مایکرو (MAHD) و تقطیر مقاومتی (OAHD) معرفی شدهاند. در پژوهش ... بیشترتأثیر پوشش خوراکی پروتئین آبپنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخممرغ
دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، صفحه 738-746
چکیده
هدف از این تحقیق، استفاده از پوشش خوراکی فعال بر پایه پروتئین آبپنیر حاوی روغن سبوس برنج و ترکیب ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی، بهمنظور بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی، میکروبی و استحکام ساختاری تخممرغ ... بیشترتخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH
دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، صفحه 747-757
چکیده
در این تحقیق یک مدل هیبریدی شبکه عصبی-GMDH جهت تخمین محتوای رطوبتی قطعات خربزه درختی در حین خشکشدن با هوای داغ در یک خشککن کابینتی تعیین شد. برای این منظور پارامترهای زمان خشککردن، ضخامت قطعات و دمای ... بیشتراثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر
دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، صفحه 758-769
چکیده
اخیرا استخراج آب زیربحرانی (SWE) بهعنوان یک تکنولوژی سبز برای استخراج ترکیبات زیستفعال گیاهان شناخته شده است. در این مطالعه، استخراج آب زیربحرانی، استخراج بهکمک اولتراسوند (UAE) و استخراج حلالی همزنی ... بیشتراستفاده از شبکههای عصبی مصنوعی برای پیشبینی هدایت حرارتی آبگلابی
دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، صفحه 770-778