دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 16
بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطیهای خودگرمشونده
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 1-11
چکیده
هدف از این پژوهش طراحی ظروف خودگرمکننده و بررسی اثر میزان و نوع ترکیبات گرمازا بر دمای تولیدشده، میباشد. شش ترکیب بازی-اسیدی هیدروکسیدسدیم + اسید سیتریک، هیدروکسیدسدیم + اسید تارتاریک، هیدروکسید ... بیشتربررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 12-20
چکیده
امروزه افزودنیهای رنگی در طیف گستردهای از محصولات غذایی بهمنظور ایجاد ظاهر مطلوب و موردپسند مصرفکننده مورداستفاده قرار میگیرند. عصاره آناتو یک رنگ طبیعی ایمن برای کاربردهای خوراکی است که میتواند ... بیشتربررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 21-33
چکیده
Spirulina platensis یکی از بهترین ریزجلبکهای غذایی است که از سوی سازمان بهداشت جهانی بهعنوان غذایی برتر شناخته شده است و میتواند جهت تولید غذاهای عملگر استفاده شود. در این پژوهش تولید فرآوردهای نوین از ... بیشترویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 34-48
چکیده
در این پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کمکالری با استفاده از ماست موردبررسی قرار گرفت. چربی مایونز در سطوح 25، 50 و 75 درصد با استفاده از ماست جایگزین گردید و نمونههای ... بیشترامکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آبپنیر بهعنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 49-60
چکیده
در این پژوهش امکان استفاده از پودر آبپنیر و صمغ کتیرا بهعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز موردمطالعه قرار گرفت. بهمنظور بهینهیابی فرمولاسیون سس مایونز کم کلسترول، از طرح آماری مخلوط استفاده شد. ... بیشترفرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آبپنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 61-78
چکیده
در این پژوهش تولید فراورده ژلهای بر پایه پوره خرما با استفاده از نسبتهای مختلف هیدروکلوئیدهای ژلاتین در دو سطح (6 و 8 درصد) و زانتان در دو سطح (25/0 و 75/0 درصد) و آب پنیر تغلیظشده در سه سطح (5، 10 و 20 درصد) ... بیشتربررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلیاتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 79-87
چکیده
نرمکننده ها (پلاستیسایزرها) از جملۀ مواد افزودنی مورداستفاده در پلاستیکها هستند که میتوانند بهطور بالقوه طی نگهداری مواد غذایی در بستهبندیهای پلاستیکی، به مواد غذایی مهاجرت کرده و مشکلاتی ... بیشترارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 88-97
چکیده
در تحقیق حاضر بهمنظور بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلمهای زیستتخریبپذیر خوراکی ترکیب کردن دو پلیمر کربوکسیمتیلسلولز (CMC) و کتیرا موردمطالعه قرار گرفت. کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا با نسبتهای ... بیشترتأثیر سازگارکنندههای مالئیک انیدرید پلیاتیلن و پلیاتیلن گلیکول بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلیاتیلن
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 98-108
چکیده
در این پژوهش، تأثیر دو سازگارکنندة مالئیک انیدرید پلیاتیلن (MAPE) و پلیاتیلن گلیکول (PEG ) بر ویژگیهای مکانیکی (خمشی و کششی) و فیزیکی (زیستتخریبپذیری و جذب آب) کامپوزیت طبیعی ساختهشده از ... بیشترمدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 109-126
چکیده
مدلسازی فرآیند سرخ کردن در جهت آگاهی از روابط بین متغییرهای مختلف، میتواند گامی مناسب در جهت بهبود کیفیت محصول باشد. در این پژوهش، اثر پیشتیمار اولتراسوند تحت فرکانسهای 28 و 40 کیلوهرتز بهمدت 15 ... بیشتربررسی اثر فیلمهای پلیاولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداریشده در یخچال
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 127-138
چکیده
کاربرد آنتیاکسیدانهای طبیعی بهجای انواع سنتزی در مطالعات اخیر بسیار موردتوجه قرار گرفته است. هدف از این تحقیق بررسی عملکرد فیلمهای پلیمری پوشاندهشده با آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش چربی ... بیشتربررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینهسازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 139-151
چکیده
موز میوهای سرشار از مواد مغذی است که بهعلت داشتن محتوای رطوبتی بالا استفاده از روشهای نگهداری مناسب بهمنظور افزایش زمان ماندگاری آن ضروری است. آبگیری اسمزی یک فرآیند غیرحرارتی برای کاهش رطوبت ... بیشترشناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 152-162
چکیده
شناسایی و جداسازی محصولات کشاورزی تازه و سالم از محصولات مانده و آسیبدیده موجب کاهش تلفات و ضایعات ناشی از گسترش بیماری نمونههای ناسالم میشود. هدف از این مقاله بررسی کیفیت ماندگاری انار دانه طی ... بیشترارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراجشده بهکمک فراصوت
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 163-181
چکیده
موسیلاژ دانه بِه ازجمله هیدروکلوئیدهای بومی است که استخراج آن بهعلت ویسکوزیته بالا نیازمند روشی است که علاوهبر کاهش زمان و مصرف انرژی، از بازدهی بالایی نیز برخوردار باشد. استخراج بهکمک فراصوت بهعنوان ... بیشترطبقهبندی اناردانه بر اساس ویژگیهای تصویر بهروش تحلیل تفکیک خطی
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 182-192
چکیده
در این مقاله شیوهای برای طبقهبندی اناردانههای خارجشده از میوه انار بر مبنای کیفیت رنگ ارائه شده است. هدف از این مقاله استخراج و استفاده از ویژگیهای مبتنی بر تصویر برای درجهبندی اناردانهها ... بیشترخصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرینبیان
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 193-200