دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 16
تأثیر ترکیبی بستهبندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 533-542
چکیده
در پژوهش حاضر تأثیر بستهبندی تحت خلاء بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) نگهداریشده با و بدون عصاره چای سبز (1 گرمبرلیتر، عصاره چای سبز) در طی نگهداری در یخچال (ºC 1±4) بهمدت 10 روز مورد ... بیشتراستفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 543-555
چکیده
گسی میوه در خرمالو یک صفت نامطلوب است که کاهش آن مستلزم برداشت میوه در زمان رسیدگی کامل و نرم شدن میوه میباشد. با این حال برداشت میوه در زمان بلوغ تجاری و رفع گسی با استفاده از ترکیبات مناسب میتواند ... بیشتربرآورد مقایسهای پارامترهای L*a*b* از دادههای RGB عکس دیجیتالی با استفاده از دستگاه سنجش رنگ IMG-Pardazesh
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 556-564
چکیده
رنگ و ویژگیهای ظاهری سطح یک ماده غذایی بهعنوان اولین پارامترهایی هستند که توسط مصرفکننده مورد قضاوت قرار گرفته و مبنای رد یا قبول آن ماده میباشد. در این پژوهش کارآیی دستگاه IMG-Pardazesh در خصوص اندازهگیری ... بیشتربررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 565-571
چکیده
در پژوهش حاضر، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چربی و پایدارسازی روغن ماهی کیلکا بررسی شد. اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک، استر متیل آن و آلفا-توکوفرول بهعنوان شاهد مثبت، با یکدیگر مقایسه شدند. 200 ... بیشتربهینهیابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 572-587
چکیده
در این پژوهش تأثیر شرایط استخراج شامل زمان، نسبت حلال به آرد جو و pH بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی، رفتار جریان، پایدارکنندگی کف و امولسیون و رنگ بتاگلوکان استخراجشده از دانه جو بدون پوشینه رقم لوت توسط ... بیشترفعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 588-595
چکیده
پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا در حضور دو مشتق اسید فنلی (وانیلیک و سیرینجیک) مورد بررسی قرارگرفت. آلفا- توکوفرول بهعنوان شاهد مثبت در نظرگرفته شد. دو خصوصیت مهارکنندگی رادیکال آزاد دیپیپیاچ و ... بیشتربررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا بهعنوان شاخص فساد آبمیوه
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 596-608
چکیده
هدف این تحقیق، بررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداشده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا واریته موسیلوجینوسا PTCC 5257)) بهعنوان عامل فساد مخمری آبمیوه ... بیشتربررسی ویژگیهای کلوئیدی نانو لیپوزومهای حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 609-619
چکیده
ریزپوشانی مواد غذا-دارو در حامل های لیپیدی، از جمله لیپوزوم ها، منجر به افزایش قابلیت زیستفراهمی مواد فعال، رهایش کنترلشده و دقیق آنها، حفظ پایداری آنها در برابر شرایط مختلف محیطی و حلالیت مواد ... بیشترتولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 620-629
چکیده
بهدلیل آلودگیهای زیستمحیطی ناشی از مواد بستهبندی پلاستیکی و زیستتخریبناپذیر تحقیقات زیادی برای تولید بستهبندیهای زیستتخریبپذیر انجام شده است. فیلم تهیهشده از ایزوله پروتئین سویا ... بیشترتاثیر روشهای مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 630-638
چکیده
این پژوهش با هدف تأثیرروشهای پخت (بخارپز، آبپز، مایکروویو، سرخ کردن تابهای، سرخ کردن عمیق) بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (کبالت، سرب، کادمیوم، کروم، نیکل) و خواص حسی ... بیشترریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاحشده
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 639-651
چکیده
روغن برگ گیاه نعناع یکی از انواع طعمدهندههای طبیعی و غیرمحلول در آب بوده که بهعلت دارا بودن ویژگیهای آروماتیک خاص از اهمیت ویژهای در صنایع غذایی برخوردار است. در این پژوهش ریزپوشانی روغن نعناع ... بیشترتشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 652-662
چکیده
سیستم بینایی ماشین یکی از ابزارهای قدرتمند بهمنظور خودکار کردن روشهای درجهبندی محصولات کشاورزی است. در این تحقیق با استفاده از پردازش تصاویر رنگی تهیهشده از میوه انبه به تشخیص خرابیهای ظاهری ... بیشترتأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگیهای فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 663-677
چکیده
فیلم زیستتخریبپذیر ترکیبی با استفاده از پلیوینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی با نسبت 60 به 40 با افزودن شش غلظت مختلف گلیسرول (%70-20) به روش قالبگیری ساخته شد. ویژگیهای فیلم شامل ضخامت، دانسیته، میزان ... بیشترتأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگیهای توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلمهای زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 678-695
چکیده
در این پژوهش، فیلمهای زیست نانو کامپوزیت نشاستهی نرمشده (PS) حاوی نانولایههای دو بعدی سدیم مونت موریلونیت (MMT) و نانوذرات سه بُعدی دی اکسید تیتانیم (TiO2) به روش قالب ریزی تهیه شدند. توپوگرافی سطح و ... بیشتربهینهسازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوسبرنج با روش سطح پاسخ
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 696-705
چکیده
در این پژوهش استخراج فیبر از سبوس برنج در حضور هیدروکسیدسدیم بهعنوان یک محیط قلیایی و در ظرف واکنش تحت فشار انجام گرفت. روش سطح پاسخ در قالب طرح مرکب مرکزی برای دستیابی به یک مدل بر اساس سه متغیر شامل ... بیشترتأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، صفحه 706-715