دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 716-729
چکیده
برگ بهلیمو یک افزودنی غذایی طعمزا و همچنین منبع خوبی از ترکیبات با ارزش مانند روغنهای فرّار، فلاوونوئیدها و اسیدهای فنلی است. با اینحال، همانند بسیاری از گیاهان معطر دیگر، برگ بهلیمو ... بیشتربررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 730-741
چکیده
ارزیابی حسی مواد غذایی فاکتور مهمی در انتخاب و تولید فرمولاسیونهای جدید است. وقتگیر بودن، سختی تحلیل نتایج و لزوم تربیت متخصص این روش را تقریباً غیرکاربردی میکند. در این پژوهش ما تلاش کردیم ویژگیهای ... بیشترجداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum)
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 742-749
چکیده
مواد طبیعی ترکیبات پیچیدهای هستند که استخراج سریع مواد فعال آنتیاکسیدانی از اهمیت خاصی برخوردار است. برای جداسازی چهار جزء (F1، F2، F3 و F4) موجود در عصاره متانولی زیره سبز از حلالهایی با قطبیت متفاوت ... بیشترارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 750-757
چکیده
در این پژوهش روش سطح پاسخ برای بهینهیابی شرایط خشک کردن پسماند میوه به توسط امواج مایکروویو مورد استفاده قرار گرفت. اثر توان مایکروویو (300-100 وات) و زمان خشک کردن (15-5 دقیقه) بهعنوان متغییرهای مستقل بر ... بیشترارزیابی تجربی و مدلسازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 758-766
چکیده
در این تحقیق بررسی تجربی و مدلسازی انتقال جرم در طی خشک کردن مادون قرمز به مورد مطالعه قرار گرفت. در بخش تجربی، اثرات شرایط مختلف خشک کردن مانند توان پرتودهی مادن قرمز (W 375-150) و فاصله منبع مادون قرمز (cm ... بیشترتخمین میزان محتوای رطوبتی میوه پاپایا با استفاده از سیستم تلفیقی عصبی-فازی و الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 767-779