دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 716-729
چکیده
برگ بهلیمو یک افزودنی غذایی طعمزا و همچنین منبع خوبی از ترکیبات با ارزش مانند روغنهای فرّار، فلاوونوئیدها و اسیدهای فنلی است. با اینحال، همانند بسیاری از گیاهان معطر دیگر، برگ بهلیمو ... بیشتربررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 730-741
چکیده
ارزیابی حسی مواد غذایی فاکتور مهمی در انتخاب و تولید فرمولاسیونهای جدید است. وقتگیر بودن، سختی تحلیل نتایج و لزوم تربیت متخصص این روش را تقریباً غیرکاربردی میکند. در این پژوهش ما تلاش کردیم ویژگیهای ... بیشترجداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum)
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 742-749
چکیده
مواد طبیعی ترکیبات پیچیدهای هستند که استخراج سریع مواد فعال آنتیاکسیدانی از اهمیت خاصی برخوردار است. برای جداسازی چهار جزء (F1، F2، F3 و F4) موجود در عصاره متانولی زیره سبز از حلالهایی با قطبیت متفاوت ... بیشترارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 750-757
چکیده
در این پژوهش روش سطح پاسخ برای بهینهیابی شرایط خشک کردن پسماند میوه به توسط امواج مایکروویو مورد استفاده قرار گرفت. اثر توان مایکروویو (300-100 وات) و زمان خشک کردن (15-5 دقیقه) بهعنوان متغییرهای مستقل بر ... بیشترارزیابی تجربی و مدلسازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 758-766
چکیده
در این تحقیق بررسی تجربی و مدلسازی انتقال جرم در طی خشک کردن مادون قرمز به مورد مطالعه قرار گرفت. در بخش تجربی، اثرات شرایط مختلف خشک کردن مانند توان پرتودهی مادن قرمز (W 375-150) و فاصله منبع مادون قرمز (cm ... بیشترتخمین میزان محتوای رطوبتی میوه پاپایا با استفاده از سیستم تلفیقی عصبی-فازی و الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، صفحه 767-779