دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
بهینهسازی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولیدشده ازترکیبات لبنی و غیرلبنی
دوره 13، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1396، صفحه 80-91
چکیده
در این پژوهش از مخلوط کنسانتره پروتئینی شیر، کنسانتره پروتئینی آبپنیر، شیر خشک پسچرخ، شیرسویا، مارگارین، کره و آب برای تولید پنیر فتای فراپالایش بازساخته استفاده شد. متغیرها عبارت بودند از: کنسانتره ... بیشتراثر دوره تابش و توان مایکروویو در خشک کردن برنج
دوره 13، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1396، صفحه 92-104
چکیده
در این تحقیق اثر توانهای مختلف (90، 270 و 450 وات) و دوره تابش یعنی زمان های روشن–خاموش (60/30 و 120/30 ثانیه/ثانیه) بر روی نسبت خشک شدن و صدمه دانه در خشک کردن بهروش مایکروویو در دو رقم نعمت و هاشمی موردبررسی ... بیشترتغییرات کشش سطحی و گرانروی نانوامولسیون روغن ماهی تولیدشده با روش فراصوت طی انبارمانی
دوره 13، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1396، صفحه 105-116
چکیده
مصرف کافی از اسیدهای چرب ضروری امگا 3 تأثیری مثبت بر سلامت انسان دارد. برای دستیابی به این هدف از مواد غذایی فراسودمند غنیشده با اسیدهای چرب ضروری میتوان بهره برد. نانوامولسیونها میتوانند بهعنوان ... بیشتراثر اولتراسوند حمام و پروب در ترکیب با محلولهای آبنمک و آبنمک-پلیفسفات بر خواص کیفی و بافتی گوشت گاو
دوره 13، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1396، صفحه 117-130
چکیده
تکنیکهای مختلف مکانیکی، آنزیمی و شیمیایی برای بهبود کیفیت گوشت استفاده میشود. چنین تکنیکهایی معایبی مانند زمانبر بودن و آسیب رساندن به شاخصهای کیفی گوشت دارند. اولتراسوند بهعنوان یک روش ... بیشترتولید و ارزیابی فیلم نانوکامپوزیتی کیتوزان-مونتموریلونیت حاوی اسانس مرزه (Satureja hortensis)
دوره 13، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1396، صفحه 131-143
چکیده
در تحقیق حاضر، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلمهای فعال نانوکامپوزیتی کیتوزان-نانورس حاوی مقادیر مختلف اسانس مرزه (5/0، 1 و 2 درصد حجمی/حجمی) موردارزیابی قرار گرفت. با افزودن اسانس به فیلمها، ... بیشترمطالعه اثر ساکارز و لاکتوز بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شیرازی در ناحیه رقیق
دوره 13، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1396، صفحه 144-155