دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
بهینهیابی شرایط استخراج موسیلاژ از دانه بارهنگ توسط روش سطح پاسخ
دوره 13، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1396، صفحه 1-13
چکیده
بهدلیل نقش و جایگاه هیدروکلوئیدها در ویژگیهای بافتی فراوردههای غذایی، شناسایی منابع جدید آنها حائز اهمیت و مطلوب است. هدف از این پژوهش بررسی شرایط استخراج موسیلاژ از دانه بارهنگ توسط طرح ... بیشترریزپوشانی رنگدانه آنتوسیانینی زرشک با استفاده از خشککن انجمادی
دوره 13، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1396، صفحه 14-27
چکیده
در این پژوهش، عصارة الکلی اسیدی حاصل از زرشک که حاوی مقدار نسبتاً بالایی آنتوسیانین بود (45/1±26/376 برحسب سیانیدین-3-گلیکوزید بر وزن خشک) با استفاده از دیوارههای مالتودکسترین، پلوینیلپیرولیدون ... بیشترویژگیهای آنتیاکسیدانی عصارههای مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)
دوره 13، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1396، صفحه 28-38
چکیده
ترکیبات فنولی کل و خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره متانولی، اتانولی، استونی و آبی اولئوگم رزین کندر توسط روشهای مختلف مهار رادیکالهای آزاد DPPH، قدرت احیاءکنندگی، ظرفیت آنتیاکسیدانی کل و آزمون ... بیشترتأثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئهورا بر کیفیت پس از برداشت توتفرنگی طی انبارداری
دوره 13، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1396، صفحه 39-54
چکیده
اثرپوشش ترکیبی بر پایه ژل آلوئهورا و ژل کتیرا بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توتفرنگی تازه طی 20 روز انبارداری (دمای یک درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 95 درصد) در مقایسه با نمونه بدون پوشش ... بیشترتلفات دانه کلزا هنگام برداشت با کمباین برداشت غلات تحتتأثیر خواص حرارتی غلاف نشکسته کلزا
دوره 13، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1396، صفحه 55-65
چکیده
در تحقیق حاضر،خواص حرارتی غلاف کلزا شامل ضریب رسانندگی حرارتی، گرمای ویژه و ضریب انتشار حرارتی و میزان تلفات کلزا شامل تلفات طبیعی، تلفات پلاتفرم، تلفات کل کمباین و غلاف کوبیدهنشده در سه سطح رقم مرسوم ... بیشترخصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی
دوره 13، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1396، صفحه 66-79