دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
اثر شرایط خشککردن کفپوشی بر خصوصیات فیزیکی و رفتار بازجذب آب پودر قارچ
دوره 17، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1400، صفحه 1-16
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی شرایط خشککردن بر خصوصیات فیزیکی و بازجذب آب پودر قارچ دکمهای که با روش خشککردن کفپوشی انجام شده است. خصوصیات فیزیکی پودر قارچ شامل: مقدار رطوبت، فعالیت آبی، قابلیت جذب آب، ... بیشترارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برونتنی
دوره 17، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1400، صفحه 17-24
چکیده
استفاده از محصولات طبیعی مانند گیاهان دارویی، فرصتهای نامحدودی برای معرفی مواد افزودنی جدید فراهم کرده است. از مچه برای تهیه سوپ، سالاد و غذاهای تازه استفاده میشود. این مطالعه با هدف سنجش فعالیت ضدمیکروبی ... بیشتراستفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب
دوره 17، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1400، صفحه 25-37
چکیده
تأثیر سطوح مختلف (5، 10 و 15%) پودر پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه موردبررسی قرار گرفت. بهمنظور دستیابی به مقدار بهینه پودر پروتئین ماهی، خصوصیات فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ ارزیابی شدند. رفتار جریان خمیرآبه ... بیشترفعالیت آنتیاکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی
دوره 17، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1400، صفحه 39-52
چکیده
کاربرد عناصر رنگی در فرمولاسیون مواد غذایی نقش کلیدی در سلامت عمومی بازی میکند. کاربرد رنگدانههای طبیعی در سلامت بشر مفید است. بیشتر رنگدانههای طبیعی نقشهای اضافی مانند آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی ... بیشتربررسی اثر فرآیندهای مختلف بر میزان کاهش آفلاتوکسین در غلات و مغزها: با استفاده از روش فراتحلیل
دوره 17، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1400، صفحه 53-61
چکیده
مایکوتوکسینها (سموم قارچی) مانند آفلاتوکسین ترکیباتی هستند که توسط قارچهای مختلف در طول دوره رشد و تولیدمثل تولید میشود. با توجه به اثرات سمی و سرطانزا بودن آفلاتوکسین، از روشهای مختلف برای کاهش ... بیشترارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک
دوره 17، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1400، صفحه 63-72