دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
بهینهیابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن
دوره 18، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1401، صفحه 99-112
چکیده
یکی از چالشهای طراحی رژیم کتوژنیک، حفظ مقدار کالری عمده هر وعده از چربی و همچنین حفظ مقدار پروتئین مناسب جهت حس سیری میباشد. این تحقیق جهت امکانسنجی تولید شکلات بدون شکر و با مقدار چربی و پروتئین ... بیشترالکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین
دوره 18، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1401، صفحه 113-126
چکیده
هدف از این تحقیق بررسی کارایی الکتروریسی بدون نازل برای انکپسوله کردن اسانس زنیان (بهعنوان یک زیست فعال آبگریز) با استفاده از دو هیدروکلوئید (کیتوزان/ژلاتین) بهمنظور افزایش خواص آنتیاکسیدانی و پایداری ... بیشترسینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی
دوره 18، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1401، صفحه 127-139
چکیده
استفاده از آنتیبیوتیکها در پرورش دام بهویژه طیور منجر به افزایش مقاومت آنتیبیوتیکی و اختلالات انسانی میشود. بنابراین، پژوهشگران به دنبال یک جایگزین خوب برای بهبود تعادل میکروبی روده، عملکرد ... بیشترروشهای دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین
دوره 18، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1401، صفحه 141-151
چکیده
چای سیاه که از برگ درختچه Camellia sinensis بهدست میآید، نوشیدنی محبوبی است که قرنهاست در سراسر جهان مصرف میشود. در این تحقیق، نمونهای از چای سیاه ایرانی به دو روش مایکروویو و دمآوری سنتی تهیه شد و عصاره ... بیشترمحاسبه عددی کشندگی باکتری در شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد
دوره 18، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1401، صفحه 153-165
چکیده
در سالهای اخیر، پلاسمای سرد یکی از جایگزینهای مورد انتظار برای تیمارهای پس از برداشت محصولات هستند. در این مطالعه، یک سیستم تخلیه سطحی برای جستجوی زمان نابودی باسیلوس سرئوس، باسیوس کوآگولانس، باسیلوس ... بیشترساخت فیلم نشاندهنده تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی
دوره 18، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1401، صفحه 167-180