آ

  • آلودگی‎های قارچی شناسایی آلودگی‌های قارچی رب گوجه‌فرنگی فله در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1384]

ا

  • اولترافیلتراسیون مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه به‌عنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]

ب

  • بسته‌بندی فله شناسایی آلودگی‌های قارچی رب گوجه‌فرنگی فله در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1384]

ت

  • تراوه و مدل‌سازی مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه به‌عنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]

د

  • دانسیته مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه به‌عنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]

ر

  • رب گوجه‎فرنگی شناسایی آلودگی‌های قارچی رب گوجه‌فرنگی فله در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1384]

س

  • سردخانه شناسایی آلودگی‌های قارچی رب گوجه‌فرنگی فله در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1384]

ش

  • شیر مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه به‌عنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]

و

  • ویسکوزیته مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه به‌عنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]