آ

  • آب میوه استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش‌بینی هدایت حرارتی آب گلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]

  • آراشیدونیک اسید بررسی بیان ژن های طویل ساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 351-360]

  • آرد‌های ایرانی مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]

  • آزمون بافت تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]

  • آسایش تنش بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگه‌داری با استفاده از مدل‌های آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]

  • آلودگی قارچی تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]

  • آنتوسیانین بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بی دانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]

  • آنتوسیانین استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی اکسیدانی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • آنتی اکسیدان تأثیر بسته های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]

  • آنتی اکسیدان بررسی تاثیر آنتی اکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]

  • آنتی اکسیدان ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 572-583]

  • آنتی اکسیدان ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراج شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ کردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]

  • آنزیم آمیلاز اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]

  • آنزیم بری با آب داغ تأثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]

  • آنزیم ترانس گلوتامیناز تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]

ا

  • اثر ضدمیکروبی بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]

  • ارزیابی حسی تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]

  • اسانس ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراج شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ کردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]

  • اسانس آویشن تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]

  • اسپکتروسکوپی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی اکسیدانی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • اسپیرولینا پلاتنسیس بررسی اثر زیست توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]

  • استخراج بهینه سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]

  • استخراج اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]

  • استخراج آب زیر بحرانی اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]

  • اسید آسکوربیک بررسی صفات فیزیکی، ویژگی های کمی- کیفی و ترکیب های آنتی اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]

  • اسید استیک بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]

  • اسید لاکتیک باکتری‌ها و دوره رسیدگی ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]

  • اشریشیا کلی ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جدا شده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]

  • اکریل آمید بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]

  • اکسایش کره اثر عصاره رزماری پوشانده شده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]

  • اکستنسوگراف بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب پنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]

  • اکسیدتیتانیوم بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]

  • امواج فراصوت تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]

  • امولسیفایر تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]

  • امولسیون تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]

  • امولسیون بهبود ویژگی‌های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]

  • انبارمعمولی بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسون‌ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]

  • انتقال جرم مدل سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم های نانوکامپوزیت نشاسته - نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]

  • انتقال حرارت تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]

  • انجیر اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]

  • اندیس پراکسید تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]

  • انکپسولاسیون ارزیابی فاکتورهای موثر در تشکیل نانولیپوزوم های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]

  • اولتراسوند بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل سازی آن‌ها در قطعات سیب زمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]

  • اولتراسوند اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]

  • ایزوله پروتئین دانه شنبلیله بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]

  • ایزوله پروتئین سویا اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]

ب

  • بارگذاری استاتیکی بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]

  • باریجه ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراج شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ کردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]

  • باسیلوس سرئوس ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جدا شده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]

  • باکتری بیماریزا ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]

  • باگت تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]

  • بتالاکتوگلوبولین بهبود ویژگی‌های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]

  • برش های کدو مسمایی تأثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]

  • برنج ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جدا شده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]

  • بستنی تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]

  • بستنی سویا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]

  • بسته بندی تأثیر بسته های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]

  • بسته‌بندی با اتمسفر تعدیل‌یافته بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]

  • بسته‌بندی فعال اثر عصاره رزماری پوشانده شده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]

  • بیان ژن بررسی بیان ژن های طویل ساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 351-360]

پ

  • پارامتر رنگ بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]

  • پایدارکننده بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه ای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]

  • پایداری ارزیابی فاکتورهای موثر در تشکیل نانولیپوزوم های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]

  • پایداری و تراکم بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]

  • پپتیدهای ضد میکروبی ارزیابی فاکتورهای موثر در تشکیل نانولیپوزوم های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]

  • پرتقال بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]

  • پرتقال تامسون بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسون‌ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]

  • پرتقال محلی سیاورز بررسی صفات فیزیکی، ویژگی های کمی- کیفی و ترکیب های آنتی اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]

  • پرتو فرابنفش ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جدا شده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]

  • پرچم زعفران استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی اکسیدانی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • پردازش تصویر مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]

  • پروتئاز بررسی تاثیر آنتی اکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]

  • پروتئوس میرابیلیس اثر پری بیوتیک‌ها بر تولید ترکیبات ضد میکروبی از لاکتوباسیلوس‌ها علیه پروتئوس میرابیلیس(سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]

  • پروتئولیز تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]

  • پری بیوتیک اثر پری بیوتیک‌ها بر تولید ترکیبات ضد میکروبی از لاکتوباسیلوس‌ها علیه پروتئوس میرابیلیس(سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]

  • پری بیوتیک بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب پنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]

  • پسته وحشی بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]

  • پسته‌ی خام خشک اوحدی تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]

  • پلی اتیلن تأثیر بسته های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]

  • پلی فنل اکسیداز بررسی تاثیر آنتی اکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]

  • پلی وینیل الکل سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]

  • پنیرسنتی کردی ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]

  • پوره چغندر قرمز بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]

  • پوشش بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسون‌ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]

  • پوشش خوراکی تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]

  • پوشش خوراکی تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]

  • پوشش دهی اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]

  • پوشش‌های صمغی ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]

  • پیکل تاثیر نمک سود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]

  • پیوندهای عرضی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]

ت

  • تبخیر تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]

  • تخم‌مرغ تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]

  • تخمیر بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]

  • ترکیبات پلی فنولی بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]

  • ترکیبات شیمیایی بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]

  • ترکیب شیمیایی بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]

  • تصاویر گرمایی بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]

  • تصاویر مرئی بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]

  • تغییرات دما بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]

  • تغییرات رنگ بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]

  • تقلب مقایسه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل های طبیعی با عسل های شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]

ج

  • جایگزین چربی تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]

  • جداسازی و شناسایی جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

  • جذب روغن ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]

  • جذب روغن بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل سازی آن‌ها در قطعات سیب زمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]

چ

  • چای سبز بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]

  • چربی بررسی بیان ژن های طویل ساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 351-360]

  • چسبندگی اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]

ح

  • حجم مخصوص نان مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]

  • حداقل غلظت مهار کنندگی مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریامونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکاو انتروباکتروآئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]

  • حسی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]

خ

  • خراسان رضوی جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

  • خربزه درختی تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 747-757]

  • خرمالو مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]

  • خشک کردن تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 747-757]

  • خشک کردن مادون قرمز مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]

  • خشک کردن هوای داغ مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]

  • خشک کن خلا مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن کیوی در یک خشک کن تحت خلاء [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]

  • خشک کن خلاء پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • خصوصیات فیزیکو شیمیایی مقایسه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل های طبیعی با عسل های شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]

  • خصوصیات فیزیکی مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]

  • خلال سیب زمینی تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]

  • خمیرآبه اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]

  • خمیر آرد گندم بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب پنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]

  • خمیرترش بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]

  • خواص رئولوژیکی بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه ای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]

  • خواص فیزیکوشیمیایی بررسی صفات فیزیکی، ویژگی های کمی- کیفی و ترکیب های آنتی اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]

  • خواص فیزیکی و مکانیکی بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]

  • خینجوک بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]

د

  • دما اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]

  • دی استیل تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]

ر

  • رئولوژی مقایسه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل های طبیعی با عسل های شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]

  • رئولوژی دینامیک مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]

  • رفتارجریان اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]

  • رهایش کنترل شده تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]

  • روش سطح پاسخ بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]

  • روش سطح پاسخ ارزیابی فاکتورهای موثر در تشکیل نانولیپوزوم های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]

  • روش سطح پاسخ بهینه سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]

  • روغن کره ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 572-583]

  • ریزساختار بررسی اثر زیست توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]

ز

  • زمان ماندگاری تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]

  • زنده مانی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]

  • زیست توده بررسی اثر زیست توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]

ژ

  • ژل مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]

س

  • ساپونین بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]

  • سرخ کردن تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]

  • سرخ کردن عمقی تأثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]

  • سرخ کردن عمیق ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]

  • سرخ کردن عمیق بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل سازی آن‌ها در قطعات سیب زمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]

  • سریش بهینه سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]

  • سفیده تخم مرغ بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]

  • سفیده تخم مرغ بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]

  • سل- ژل سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]

  • سیب ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 572-583]

  • سیب بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]

  • سیب زمینی ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]

  • سیب زمینی بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل سازی آن‌ها در قطعات سیب زمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]

  • سیلیکاژل بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]

  • سینتیک پایداری بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بی دانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]

ش

  • شاخص های رنگ تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]

  • شاخص‌های لزج-کشسان بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگه‌داری با استفاده از مدل‌های آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]

  • شبکه عصبی تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 747-757]

  • شبکه عصبی مصنوعی پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • شبکه عصبی مصنوعی استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش‌بینی هدایت حرارتی آب گلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]

  • شرایط اتمسفر اصلاح شده (MAP) تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]

  • شیر خام ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جدا شده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]

ص

  • صمغ تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]

  • صمغ تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]

  • صمغ دانه قدومه شیرازی مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]

  • صمغ عربی بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]

  • صمغ گوار اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]

ض

  • ضریب دیفوزیون تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]

ظ

  • ظرفیت آنتی اکسیدانی بررسی صفات فیزیکی، ویژگی های کمی- کیفی و ترکیب های آنتی اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]

ع

  • عسل مقایسه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل های طبیعی با عسل های شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]

  • عصارة رزماری اثر عصاره رزماری پوشانده شده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]

  • عصاره آبی مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریامونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکاو انتروباکتروآئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]

  • عصاره آویشن شیرازی تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]

  • عصاره چوبک بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]

  • عصاره زرشک بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بی دانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]

  • عمرانبارداری تأثیر بسته های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]

ف

  • فارینوگراف بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب پنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]

  • فتوکاتالیست بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]

  • فراسنجه های میکروبی تاثیر نمک سود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]

  • فراصوت استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی اکسیدانی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • فراصوت بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]

  • فروکتان بهینه سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]

  • فعالیت ضد میکروبی اثر پری بیوتیک‌ها بر تولید ترکیبات ضد میکروبی از لاکتوباسیلوس‌ها علیه پروتئوس میرابیلیس(سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]

  • فلور قارچی جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

  • فیزیکوشیمیایی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]

  • فیزیکوشیمیایی ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]

  • فیلم‌ پلی‌اتیلن با دانسیته پایین اثر عصاره رزماری پوشانده شده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]

  • فیلم نانوکامپوزیت بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]

ق

  • قارچ دکمه‌ای سفید بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]

  • قانون فیک تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]

  • قدرت آنتی اکسیدانی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی اکسیدانی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • قوام خمیر مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]

ک

  • کپور نقره ای تاثیر نمک سود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]

  • کروماتوگرافی گازی بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]

  • کشت آغازگر اختصاصی مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]

  • کشمش جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

  • کشمش تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]

  • کف بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]

  • کف زایی بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]

  • کمپلکس کووالانسی بهبود ویژگی‌های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]

  • کنجالۀ ارده تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]

  • کنسانتره بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بی دانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]

  • کنسانتره بررسی صفات فیزیکی، ویژگی های کمی- کیفی و ترکیب های آنتی اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]

  • کنسانتره پروتئین آب پنیر تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]

  • کیفیت بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسون‌ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]

  • کیک اسفنجی بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]

  • کیک فنجانی تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]

  • کینتیک اسیدی شدن بررسی اثر زیست توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]

  • کیوی پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

گ

  • گازکروماتوگرافی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراج شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ کردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]

  • گلابی استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش‌بینی هدایت حرارتی آب گلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]

  • گلیسریل منواستئارات تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]

ل

  • لاکتوباسیلوس کازئی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]

  • لاکتوباسیلوس ها اثر پری بیوتیک‌ها بر تولید ترکیبات ضد میکروبی از لاکتوباسیلوس‌ها علیه پروتئوس میرابیلیس(سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]

  • لیزوزیم سفیده تخم مرغ طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون. [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]

  • لیستریا مونوسیتوژنز اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]

  • لیمو ترش مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]

م

  • ماست بررسی اثر زیست توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]

  • ماست بدون چربی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]

  • مالت ذرت تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]

  • ماندگاری تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]

  • ماندگاری تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]

  • مایکروویو تأثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]

  • مایکروویو بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]

  • محتوای رطوبت مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن کیوی در یک خشک کن تحت خلاء [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]

  • محتوای رطوبت بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل سازی آن‌ها در قطعات سیب زمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]

  • محتوی رطوبت پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • مدت زمان انبارمانی بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]

  • مدلVTF مقایسه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل های طبیعی با عسل های شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]

  • مدل آرنیوس مقایسه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل های طبیعی با عسل های شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]

  • مدل پلگ بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگه‌داری با استفاده از مدل‌های آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]

  • مدل تجربی تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]

  • مدل سازی مدل سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم های نانوکامپوزیت نشاسته - نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]

  • مدل سازی بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل سازی آن‌ها در قطعات سیب زمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]

  • مدل سازی ریاضی مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]

  • مدل سازی ریاضی مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن کیوی در یک خشک کن تحت خلاء [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]

  • مدل سه جزئی ماکسول بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگه‌داری با استفاده از مدل‌های آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]

  • مدل ناسینوویچ بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگه‌داری با استفاده از مدل‌های آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]

  • منجمد کردن اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]

  • مهاجرت اثر عصاره رزماری پوشانده شده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]

  • موم کارنوبا تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]

  • مونت‌موریلونیت بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]

  • میکروکپسول آلژینات-پروتئین آب پنیر تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]

  • میگوی سفید بررسی تاثیر آنتی اکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]

  • میوه آلو تأثیر بسته های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]

ن

  • ناگت مرغ اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]

  • نان بربری اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]

  • نان بربری تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]

  • نانو اکسید روی سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]

  • نانو فیلم پلیمر سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]

  • نانوکامپوزیت تأثیر بسته های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]

  • نانوکامپوزیت مدل سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم های نانوکامپوزیت نشاسته - نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]

  • نانولیپوزوم ارزیابی فاکتورهای موثر در تشکیل نانولیپوزوم های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]

  • نایسین ارزیابی فاکتورهای موثر در تشکیل نانولیپوزوم های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]

  • نایسین اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]

  • نرخ یادگیری پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • نشاسته مدل سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم های نانوکامپوزیت نشاسته - نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]

  • نگهداری بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]

  • نمک اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]

  • نمک سود کردن تاثیر نمک سود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]

  • نوشیدنی بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه ای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]

  • نیم پز اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]

و

  • ویتامین ث تأثیر بسته های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]

  • ویژگی آنتی اکسیدانی بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]

  • ویژگی های عملکردی بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]

  • ویژگی های فیزیکی تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]

  • ویژگی‌های کیفی تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]

  • ویژگی های کیفی مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]

  • ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

  • ویسکوالاستیک مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]

ه

  • هدایت حرارتی استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش‌بینی هدایت حرارتی آب گلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]

  • هومولون مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریامونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکاو انتروباکتروآئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]

  • هیت رفلاکس بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]