آ

  • آب پنیر فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]

  • آبگیری اسمزی بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]

  • آسپرژیلوس بررسی حضور قارچ‌های مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستان‌های گناباد و فیض‌آباد) با‌‌استفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]

  • آسپرژیلوس فلاووس بررسی تاثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]

  • آسیب های سطحی تشخیص آسیب‌های سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]

  • آفلاتوکسین بررسی حضور قارچ‌های مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستان‌های گناباد و فیض‌آباد) با‌‌استفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]

  • آفلاتوکسینB1 بررسی تاثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشت شده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]

  • آلفا- توکوفرول بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرةسنتی نگهداری شده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]

  • آناتو بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]

  • آنالیز بافت بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]

  • آنالیز بافت تصویر The effect of some processing parameters on mechanical and image texture properties of fried carrot [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]

  • آنالیز پروفایل بافت فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]

  • آنتوسیانین مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]

  • آنتی اکسیدان استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]

  • آنتی اکسیدان فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]

ا

  • اتمسفر تغییر یافته بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]

  • اجزاء صابونی ناشونده پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]

  • ارزیابی حسی بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]

  • اسانس آویشن شیرازی اثر ضدمیکروبی فیلم زیست‌فعال زئین حاوی اسانس آویشن علیه Escherichia coli و listeriainnocua طی نگهداری سالاد الویه [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 276-285]

  • اسپتروسکوپی FTIR بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]

  • استخراج بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]

  • استخراج ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج شده به کمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]

  • استخراج آبی بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]

  • استر فتالات بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]

  • اسمز بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]

  • اسید اولئیک بررسی تاثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشت شده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]

  • اسید بنزوئیک بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]

  • اسید فنلی فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]

  • اسید لینولئیک بررسی تاثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشت شده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]

  • اسیدهای چرب آزاد تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]

  • اکسایش چربی بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرةسنتی نگهداری شده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]

  • اکسیداسیون بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]

  • اکسیداسیون فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]

  • الگوریتم ژنتیک بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]

  • امولسیون فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]

  • امولسیون دوگانه آب در روغن در آب مدل سازی رهایش ترکیبات موثره‌ی نانوریزپوشانی شده‌ی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]

  • امولسیون روغن در اب بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]

  • اناردانه شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 152-162]

  • اناردانه طبقه‌بندی اناردانه بر اساس ویژگی‌های تصویر به روش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]

  • انبه تشخیص آسیب‌های سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]

  • انتقال جرم مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش داده شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]

  • انتی اکسیدان بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]

  • انرژی فعالسازی بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]

  • اولئوگم رزین کندر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]

  • ایزوله پروتئین سویا مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش داده شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]

  • ایزوله پروتئین سویا تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی ومکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]

  • ایزوله ی پروتئین ماهی (FPI) مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جدا شده از عضله‌ی تیره ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]

ب

  • بادام زمینی بررسی تاثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشت شده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]

  • باکتری های اسید لاکتیک بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جدا شده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری‌های شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]

  • باکتریوسین بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جدا شده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری‌های شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]

  • بتاکاروتن بررسی ویژگی های کلوئیدی نانو لیپوزوم های حاوی بتاکاروتن تولید شده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]

  • بسته بندی تحت خلاء تاثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء وعصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 533-542]

  • بسته‌بندی ضد میکروبی اثر ضدمیکروبی فیلم زیست‌فعال زئین حاوی اسانس آویشن علیه Escherichia coli و listeriainnocua طی نگهداری سالاد الویه [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 276-285]

  • بهینه سازی بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]

  • بهینه سازی بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]

  • بهینه یابی امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودرآب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]

پ

  • پاستیل کیوی بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]

  • پایداری اثر غلظت های مختلف لستین- کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]

  • پایداری اکسایشی پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]

  • پایداری کف و پایداری امولسیون بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]

  • پردازش تصویر فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]

  • پردازش تصویر طبقه‌بندی اناردانه بر اساس ویژگی‌های تصویر به روش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]

  • پردازش تصویر تشخیص آسیب‌های سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]

  • پروبیوتیک مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]

  • پروتئین بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]

  • پروتئین های سویا خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]

  • پروتئین های سویا بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]

  • پروفایل زمان-دما بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]

  • پسته بررسی حضور قارچ‌های مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستان‌های گناباد و فیض‌آباد) با‌‌استفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]

  • پسته بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]

  • پلی اتیلن ترفتالات بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]

  • پلی وینیل الکل تأثیر غلظت های مختلف گلیسرول بر ویژگی‌های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]

  • پنیر بررسی تاثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]

  • پنیر لیقوان بررسی اثر ضدمخمری سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به‌عنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]

  • پودرآب پنیر امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودرآب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]

ت

  • تانن محلول استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]

  • ترانس گلوتامیناز میکروبی مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]

  • ترکیبات فنولی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]

  • ترکیبات گرمازا بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]

  • تری آسیل گلیسرول پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]

  • تصاویر رنگی تشخیص آسیب‌های سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]

  • تصویربرداری حرارتی شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 152-162]

  • تناقض قطبی فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]

  • تون زرد باله مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جدا شده از عضله‌ی تیره ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]

  • تیوباربیتوریک اسید تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]

ج

  • جذب آب تاثیر سازگارکننده های مالئیک انیدرید پلی اتیلن و پلی‎‌ اتیلن گلیکول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی اتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]

  • جرم حجمی تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]

  • جو بدون پوشینه بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]

خ

  • خاصیت آنتی اکسیدانی تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلی‌فنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر ‌‌طعم‌دارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]

  • خربزه بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]

  • خرمالو استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]

  • خشک شدن بررسی ویژگی‌های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک‌کردن در خشک‌کن قفسه‌ای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]

  • خشک کردن بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]

  • خشک کردن بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]

  • خشک‌کردن پاششی ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) به روش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]

  • خشک‌کردن پاششی ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح‌شده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]

  • خشک‌کن قفسه‌ای بررسی ویژگی‌های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک‌کردن در خشک‌کن قفسه‌ای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]

  • خصوصیات عملکردی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]

  • خصوصیات فیزیکو شیمیایی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]

  • خواص بازدارندگی بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جدا شده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری‌های شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]

  • خواص بافتی بررسی ویژگی‌های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک‌کردن در خشک‌کن قفسه‌ای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]

  • خواص حسی تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]

  • خواص رئولوژیکی خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین‌بیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]

  • خواص عملکردی ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج شده به کمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]

  • خواص فیزیکوشیمیایی مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]

  • خواص فیزیکی ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]

  • خواص مکانیکی ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]

د

  • درون پوشانی اثر غلظت های مختلف لستین- کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]

  • دما خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین‌بیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]

ر

  • رفتار جریان ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]

  • رفتار جریان بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]

  • رنگ بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]

  • رهایش مدل سازی رهایش ترکیبات موثره‌ی نانوریزپوشانی شده‌ی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]

  • رودوتورولا موسیلوجینوسا بررسی اثر ضدمخمری سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به‌عنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]

  • روش سطح پاسخ بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]

  • روش سطح پاسخ بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]

  • روش های پخت تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]

  • روغن بنه پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]

  • روغن سویا فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]

  • روغن ماهی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]

  • روغن ماهی فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]

  • روغن نعناع ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) به روش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]

  • ریحان بررسی تاثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]

  • ریزپوشانی ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) به روش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]

  • ریزکپسول ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح‌شده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]

ز

  • زئین اثر ضدمیکروبی فیلم زیست‌فعال زئین حاوی اسانس آویشن علیه Escherichia coli و listeriainnocua طی نگهداری سالاد الویه [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 276-285]

  • زرشک مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]

  • زرشک (DPPH مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه integerrima×Vulgaris)) Berberis در حلال‌های آبی و الکلی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 296-307]

  • زعفران مدل سازی رهایش ترکیبات موثره‌ی نانوریزپوشانی شده‌ی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]

  • زمان القاء فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]

  • زمان ماندگاری بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]

  • زیست تخریب پذیر تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی ومکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]

  • زیست تخریب پذیری تاثیر سازگارکننده های مالئیک انیدرید پلی اتیلن و پلی‎‌ اتیلن گلیکول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی اتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]

ژ

  • ژلاتین بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]

  • ژن های مولد آفلاتوکسین بررسی حضور قارچ‌های مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستان‌های گناباد و فیض‌آباد) با‌‌استفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]

س

  • سازگارکننده تاثیر سازگارکننده های مالئیک انیدرید پلی اتیلن و پلی‎‌ اتیلن گلیکول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی اتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]

  • سالاد الویه اثر ضدمیکروبی فیلم زیست‌فعال زئین حاوی اسانس آویشن علیه Escherichia coli و listeriainnocua طی نگهداری سالاد الویه [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 276-285]

  • سبوس‌برنج بهینه سازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوس‌برنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]

  • سرخ کردن The effect of some processing parameters on mechanical and image texture properties of fried carrot [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]

  • سرخ کردن عمیق مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش داده شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]

  • سرعت هوا بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]

  • سس مایونز امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودرآب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]

  • سس مایونز کم چرب ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]

  • سطح پاسخ بهینه سازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوس‌برنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]

  • سفتی استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]

  • سنجش رنگ برآورد مقایسه‌ای پارامترهایL*a*b* از داده‌های RGB عکس دیجیتالی با استفاده از دستگاه سنجش رنگ IMG-Pardazesh [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 556-564]

  • سیال نیوتنی خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین‌بیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]

  • سیمولانت آبلیمو بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]

ش

  • شاخص قهوه ای شدن بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]

  • شدت خشک شدن بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]

  • شمارش کلی بار میکروبی تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلی‌فنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر ‌‌طعم‌دارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]

  • شهد خرما تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلی‌فنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر ‌‌طعم‌دارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]

  • شیر طعم دار تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلی‌فنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر ‌‌طعم‌دارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]

ص

  • صدمات مکانیکی تشخیص آسیب‌های سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]

  • صمغ قدومه شهری مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش داده شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]

  • صمغ قدومه شیرازی تأثیر غلظت های مختلف گلیسرول بر ویژگی‌های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]

  • صمغ کتیرا امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودرآب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]

ض

  • ضایعات خرما فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]

  • ضد مخمری بررسی اثر ضدمخمری سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به‌عنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]

  • ضریب انتشار بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]

  • ضریب انتشار حرارتی تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]

  • ضریب انتشار مؤثر رطوبت مدل سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]

  • ضریب هدایت حرارتی تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]

ط

  • طبقه بندی آماری طبقه‌بندی اناردانه بر اساس ویژگی‌های تصویر به روش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]

  • طعم گس استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]

ظ

  • ظرفیت اتصال با آب بهینه سازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوس‌برنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]

  • ظرفیت اتصال با چربی بهینه سازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوس‌برنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]

  • ظروف خودگرم‌شونده بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]

ع

  • عصاره پوست انار تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلی‌فنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر ‌‌طعم‌دارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]

  • عصاره چای سبز تاثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء وعصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 533-542]

  • عصاره شیرین بیان خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین‌بیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]

  • عصاره مالت تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]

  • عضله ی تیره مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جدا شده از عضله‌ی تیره ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]

  • عکس دیجیتالی برآورد مقایسه‌ای پارامترهایL*a*b* از داده‌های RGB عکس دیجیتالی با استفاده از دستگاه سنجش رنگ IMG-Pardazesh [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 556-564]

غ

  • غلظت خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین‌بیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]

ف

  • فراسودمند مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]

  • فراصوت ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج شده به کمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]

  • فلاونوئید مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه integerrima×Vulgaris)) Berberis در حلال‌های آبی و الکلی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 296-307]

  • فلزات سنگین تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]

  • فیبر بهینه سازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوس‌برنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]

  • فیلم خوراکی ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]

  • فیلم زیست تخریب پذیر تأثیر غلظت های مختلف گلیسرول بر ویژگی‌های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]

  • فیلم های پلیمری بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرةسنتی نگهداری شده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]

ق

  • قابلیت زنده مانی مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]

  • قطر هاله عدم رشد بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]

ک

  • کامپوزیت طبیعی تاثیر سازگارکننده های مالئیک انیدرید پلی اتیلن و پلی‎‌ اتیلن گلیکول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی اتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]

  • کانژوگه شدن بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]

  • کتیرا ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]

  • کتیرا تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی ومکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]

  • کربوکسی‌متیل‌سلولز بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]

  • کربوکسی متیل سلولز ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]

  • کره بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرةسنتی نگهداری شده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]

  • کشمش بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]

  • کلمات کلیدی: الکتروفورز بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]

  • کیفیت تاثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء وعصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 533-542]

  • کیلکا پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]

گ

  • گلابی بررسی ویژگی‌های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک‌کردن در خشک‌کن قفسه‌ای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]

  • گلیسرول تأثیر غلظت های مختلف گلیسرول بر ویژگی‌های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]

  • گیاه حرا بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]

ل

  • لاکتات کلسیم بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]

  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم بررسی اثر ضدمخمری سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به‌عنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]

  • لیستریا مونوسیتوژنز بررسی تاثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]

  • لیمونن ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح‌شده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]

م

  • ماست ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]

  • مالتودکسترین/صمغ‌عربی ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) به روش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]

  • ماندگاری شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 152-162]

  • محتوای رطوبت مدل سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]

  • مدل تجربی مدل سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]

  • مریم گلی کبیر بررسی تاثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]

  • مقاومت کششی تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی ومکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]

  • منتول ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح‌شده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]

  • مهاجرت بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]

  • مهاجرت بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرةسنتی نگهداری شده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]

  • موس شکلاتی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]

  • موسیلاژ دانه به ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج شده به کمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]

  • مونت موریلونیت تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگی های توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلم های زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]

  • میکروسکوپ الکترونی بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]

ن

  • ناگت مرغ مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش داده شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]

  • نانوحامل کلوئیدی اثر غلظت های مختلف لستین- کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]

  • نانوریزپوشانی مدل سازی رهایش ترکیبات موثره‌ی نانوریزپوشانی شده‌ی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]

  • نانولیپوزوم اثر غلظت های مختلف لستین- کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]

  • نانولیپوزوم بررسی ویژگی های کلوئیدی نانو لیپوزوم های حاوی بتاکاروتن تولید شده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]

  • نشاسته تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگی های توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلم های زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]

  • نفوذپذیری نسبت به بخار آب تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی ومکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]

  • نیمه عمر ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح‌شده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]

و

  • واژه های کلیدی: محصولات لبنی تخمیری مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]

  • واکنش زنجیره ای پلیمراز بررسی حضور قارچ‌های مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستان‌های گناباد و فیض‌آباد) با‌‌استفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]

  • واکنش مایلارد خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]

  • واکنش مایلارد بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]

  • ویتامینA پالمیتات اثر غلظت های مختلف لستین- کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]

  • ویژگی های بافتی مکانیکی The effect of some processing parameters on mechanical and image texture properties of fried carrot [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]

  • ویژگی های کلوئیدی بررسی ویژگی های کلوئیدی نانو لیپوزوم های حاوی بتاکاروتن تولید شده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]

  • ویژگی های مکانیکی تاثیر سازگارکننده های مالئیک انیدرید پلی اتیلن و پلی‎‌ اتیلن گلیکول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی اتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]

  • ویژگی های ویسکوالاستیک ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]

ه

  • هندسه مخلوط بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]

  • هویج The effect of some processing parameters on mechanical and image texture properties of fried carrot [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]

  • هیدروکلوئید فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]