آ

  • آب گوجه فرنگی تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]

  • آبگیری اسمزی تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 281-296]

  • آب لیموترش ارزیابی پارامترهای شیمیایی لازم برای اصالت‌سنجی آبلیمو ترش تجاری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 497-506]

  • آپتامر تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگ‌سنجی آپتاسنسور به‌وسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 433-439]

  • آسپرژیلوس فلاووس تاثیر چندگونه مخمر بر کاهش آفلاتوکسینB1 آسپرژیلوس فلاووس در مدل شبیه‌سازی شده معده انسان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 441-452]

  • آسپرژیلوس نایجر بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 25-35]

  • آفلاتوکسین تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگ‌سنجی آپتاسنسور به‌وسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 433-439]

  • آفلاتوکسین B1 تاثیر چندگونه مخمر بر کاهش آفلاتوکسینB1 آسپرژیلوس فلاووس در مدل شبیه‌سازی شده معده انسان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 441-452]

  • آنالیز حسی بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]

  • آنتی‌اکسیدان بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]

  • آنتی اکسیدان تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 381-394]

  • آنتی-پسودوموناس تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکس‌های سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]

  • آنزیم پکتین متیل استراز تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]

  • آهن بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار به‌عنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه‌ ظرفیتی در محیط‌های مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]

  • آون اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]

  • آویشن شیرازی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 81-88]

ا

  • اتلاف پسماند مکانیکی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 199-210]

  • اختلاف رنگ اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم‌پز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 679-690]

  • ارزیابی حسی تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 381-394]

  • ارقام سیب مقایسه اثر ضدقارچی عصاره و روغن سیاهدانه با ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 507-516]

  • اسانس پوست پرتقال تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 29-43]

  • استالدهید اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 613-622]

  • استخراج پکتین بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه‌فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 91-105]

  • استخراج پکتین ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 477-484]

  • استخراج روغن بررسی تأثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 485-496]

  • اسنک‌ اکسترود(حجیم) شده تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]

  • اسید اسکوربیک تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]

  • اسید اولئیک بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 517-527]

  • اسیدچرب آزاد تاثیر بسته‌بندی در پوشش‎های مختلف پلیمری روی برخی شاخص‌های کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]

  • اسید لاکتیک ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی‌های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 37-54]

  • اسیدهای آلی بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]

  • اسیدیته اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 159-170]

  • اصالت سنجی ارزیابی پارامترهای شیمیایی لازم برای اصالت‌سنجی آبلیمو ترش تجاری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 497-506]

  • افزایش حجم خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامه‌زده شده حاوی پودر شیرین بیان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 419-431]

  • اکسایش تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]

  • اکسید روی بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات ترکیبی اکسید روی و اثرات سینرژیستی با بیوسایدیهای مختلف بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 257-266]

  • امگا 3 امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 107-120]

  • امواج فراصوت بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه‌فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 91-105]

  • امواج فراصوت ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 477-484]

  • امواج مادون قرمز تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]

  • امولسیفایر بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 577-582]

  • انبار داری بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره‌های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 113-132]

  • انبارداری مقایسه اثر ضدقارچی عصاره و روغن سیاهدانه با ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 507-516]

  • انجیر بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]

  • انرژی فعال‌سازی مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]

  • انرژی کرنشی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 199-210]

  • اولترافیلتراسیون اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 613-622]

  • ایمازالیل مقایسه اثر ضدقارچی عصاره و روغن سیاهدانه با ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 507-516]

ب

  • بارگذاری بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره‌های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 113-132]

  • بارگذاری- باربرداری برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 199-210]

  • باسیلوس سرئوس بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات ترکیبی اکسید روی و اثرات سینرژیستی با بیوسایدیهای مختلف بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 257-266]

  • بافر فسفات بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 577-582]

  • باکتری های اسید لاکتیک شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]

  • بتاگلوکان بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 181-198]

  • بتاگلوکان پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]

  • برش‌های میوه بِه تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 281-296]

  • برگ پونه کوهی اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.) [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 89-101]

  • برنج نیم پخت شده اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم‌پز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 679-690]

  • بستنی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 103-112]

  • بسته بندی تحت خلاء تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت فیله‌های ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC4 [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 597-611]

  • بلانچینگ تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 281-296]

  • بنتونیت استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]

  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی استخراج پلی‌ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 133-144]

  • بهینه ‏سازی بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 577-582]

  • بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]

  • بهینه سازی استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 649-665]

  • بو دادن اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]

  • بیوپلاستیک مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]

  • بیوسنسور تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگ‌سنجی آپتاسنسور به‌وسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 433-439]

پ

  • پارامترهای شیمیایی ارزیابی پارامترهای شیمیایی لازم برای اصالت‌سنجی آبلیمو ترش تجاری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 497-506]

  • پایداری بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 577-582]

  • پپتیدهای زیست‌فعال بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]

  • پپسین بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]

  • پراکسید تاثیر بسته‌بندی در پوشش‎های مختلف پلیمری روی برخی شاخص‌های کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]

  • پراکسیدهیدروژن اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 667-677]

  • پرفایل قندها ارزیابی پارامترهای شیمیایی لازم برای اصالت‌سنجی آبلیمو ترش تجاری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 497-506]

  • پروب اولتراسوند اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.) [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 89-101]

  • پروبیوتیک بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 103-112]

  • پروتئین محلول بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 25-35]

  • پروتئین ‏های غشایی بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 577-582]

  • پروتئین هیدرولیز شده بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]

  • پس از برداشت اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 159-170]

  • پسته احمد آقایی تاثیر بسته‌بندی در پوشش‎های مختلف پلیمری روی برخی شاخص‌های کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]

  • پسماند بادمجان ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 477-484]

  • پسماند میوه به بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 69-79]

  • پکتین استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 649-665]

  • پلی‌ساکارید برگ زیتون بهینه‌سازی استخراج پلی‌ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 133-144]

  • پلی وینیل الکل تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم‌های بسته‌بندی پلی‌وینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]

  • پنیر کوزه‌ای بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 181-198]

  • پودر آب پنیر ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]

  • پودر بزرک امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 107-120]

  • پودرهسته‌ی انار تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]

  • پوست انار بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار به‌عنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه‌ ظرفیتی در محیط‌های مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]

  • پوست بادمجان استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 649-665]

  • پوست کیوی مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 223-233]

  • پوشش تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت فیله‌های ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC4 [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 597-611]

  • پوشش خوراکی بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]

  • پیش‌تیمار اسمزی بهینه‌سازی خشک کردن خلال‌های سیب‌زمینی با استفاده از پیش‌تیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 355-367]

ت

  • تجزیه‌وتحلیل تفکیک خطی تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]

  • تحلیل مؤلفه اصلی ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]

  • تخمیر شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]

  • تردی گوشت بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 25-35]

  • ترکیبات فنولی مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 223-233]

  • ترکیبات فنولی استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]

  • ترکیبات فنولیک اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.) [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 89-101]

  • تصویربرداری تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]

  • تفاله گوجه فرنگی بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه‌فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 91-105]

  • تنوع زیستی شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]

ج

  • جاذب بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار به‌عنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه‌ ظرفیتی در محیط‌های مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]

  • جایگزین چربی بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]

  • جایگزین چربی تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 55-65]

  • جت برخوردی اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم‌پز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 679-690]

  • جوانه گندم بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]

چ

  • چغندر قند استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]

ح

  • حالت ارتجاعی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 199-210]

  • حجم تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربه‌ای با استفاده از روش غیرمخرب سی‌تی ‌اسکن [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 341-353]

  • حمام اولتراسوند اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.) [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 89-101]

خ

  • خامه زده شده خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامه‌زده شده حاوی پودر شیرین بیان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 419-431]

  • خشک‌کردن بهینه‌سازی خشک کردن خلال‌های سیب‌زمینی با استفاده از پیش‌تیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 355-367]

  • خشک کردن بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]

  • خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم توسعه، آزمون و ارزیابی خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم به‌منظور تعیین مشخصه‌های عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 623-634]

  • خصوصیات بافتی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامه‌زده شده حاوی پودر شیرین بیان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 419-431]

  • خصوصیات رنگی تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]

  • خصوصیات فیزیکو شیمیایی بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم‌مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 121-131]

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 649-665]

  • خواص رئولوژیکی امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 107-120]

  • خواص ضد میکروبی بررسی ویژگی‎های مکانیکی، فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتینی حاوی هیدروسل استخراجی زردچوبه (Curcuma longa) [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 453-463]

  • خواص فیزیکو شیمیایی امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 107-120]

  • خواص فیزیکی بررسی ویژگی‎های مکانیکی، فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتینی حاوی هیدروسل استخراجی زردچوبه (Curcuma longa) [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 453-463]

  • خواص کیفی امکان‌سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 171-180]

  • خواص کیفی توسعه، آزمون و ارزیابی خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم به‌منظور تعیین مشخصه‌های عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 623-634]

د

  • دارچین پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 81-88]

  • دان سیاه بررسی تأثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 485-496]

  • دانه سویا اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]

  • درجه استریفیکاسیون ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 477-484]

  • درجه بندی اندازه‌گیری ویژگی‌های هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 565-575]

  • درجه کشسانی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 199-210]

  • دمای رساندن پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]

  • دوغ اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 613-622]

  • دونات اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]

  • دونات بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]

ر

  • رئولوژی اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]

  • رگرسیون حداقل مربعات جزئی ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]

  • روش خودبخودی اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون‌های آب در روغن به روش خودبه‌خودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]

  • روش سطح پاسخ تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 29-43]

  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی استخراج پلی‌ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 133-144]

  • روغن زیتون: پایداری اکسایشی:رنسیمت ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 235-243]

  • روغن کانولا بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 13-24]

  • روغن های گیاهی خوراکی تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]

  • روغن هسته انگور پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 81-88]

  • ریزموج بررسی تأثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 485-496]

ز

  • زردچوبه بررسی ویژگی‎های مکانیکی، فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتینی حاوی هیدروسل استخراجی زردچوبه (Curcuma longa) [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 453-463]

  • زغال فعال استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]

  • زمان خشک کردن مدل‌سازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشک‌کن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 465-475]

  • زمان رساندن پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]

  • زمان ماندگاری تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]

  • زنیان بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 13-24]

  • زنیان پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 81-88]

ژ

  • ژل آلوئه‌ورا بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]

  • ژلاتین استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]

  • ژلاتین مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]

س

  • سدیم کازئینات تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکس‌های سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]

  • سرخ کردن ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 235-243]

  • سری فوریه اندازه‌گیری ویژگی‌های هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 565-575]

  • سفتی بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره‌های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 113-132]

  • سفتی بافت مدل‌سازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشک‌کن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 465-475]

  • سفیده تخم مرغ بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم‌مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 121-131]

  • سوریمی اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 667-677]

  • سوسپانسیون تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگ‌سنجی آپتاسنسور به‌وسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 433-439]

  • سوسیس بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]

  • سیال کربن دی اکسید استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]

  • سیاهدانه مقایسه اثر ضدقارچی عصاره و روغن سیاهدانه با ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 507-516]

  • سیب اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]

  • سیب‌زمینی مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]

  • سی تی اسکن تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربه‌ای با استفاده از روش غیرمخرب سی‌تی ‌اسکن [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 341-353]

  • سیلیکا سل استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]

  • سین بیوتیک بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 103-112]

  • سینتیک تخریب حرارتی مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]

  • سینرژیست بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات ترکیبی اکسید روی و اثرات سینرژیستی با بیوسایدیهای مختلف بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 257-266]

ش

  • شاخص سفیدی اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم‌پز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 679-690]

  • شبکه عصبی بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره‌های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 113-132]

  • شبکه عصبی مصنوعی مدل‌سازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشک‌کن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 465-475]

  • شتر ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی‌های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 37-54]

  • شربت خام استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]

  • شکلات شیری امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 107-120]

  • شمارش میکروبی بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]

  • شیرین بیان بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم‌مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 121-131]

  • شیرین بیان خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامه‌زده شده حاوی پودر شیرین بیان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 419-431]

ص

  • صمغ زانتان تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 55-65]

  • صمغ کنجاک ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]

  • صمغ لوکاست تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 55-65]

ض

  • ضد قارچ مقایسه اثر ضدقارچی عصاره و روغن سیاهدانه با ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 507-516]

ع

  • عددپراکسید تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]

  • عدد کربونیل تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]

  • عصاره بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 13-24]

  • عصاره اتانولی پونه بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 181-198]

  • عصاره زعفران امکان‌سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 171-180]

  • عصاره علف‌لیمو تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 281-296]

  • عضله دوسر ران ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی‌های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 37-54]

غ

  • غلظت ویتامین سی اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون‌های آب در روغن به روش خودبه‌خودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]

  • غیر مخرب تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربه‌ای با استفاده از روش غیرمخرب سی‌تی ‌اسکن [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 341-353]

ف

  • فرآورده های سیب‌زمینی بهینه‌سازی خشک کردن خلال‌های سیب‌زمینی با استفاده از پیش‌تیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 355-367]

  • فرآورده‌های کم‌چرب بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]

  • فراسودمند بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]

  • فراصوت مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 223-233]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 13-24]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 223-233]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 81-88]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.) [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 89-101]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]

  • فعالیت امولسیفایری بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه‌فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 91-105]

  • فلاونوئید اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 159-170]

  • فلزات سنگین بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار به‌عنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه‌ ظرفیتی در محیط‌های مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]

  • فلفل شیرین اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]

  • فوق بحرانی استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]

  • فیبر بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 103-112]

  • فیبر رژیمی بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]

  • فیزیکوشیمیایی اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]

  • فیلم تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت فیله‌های ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC4 [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 597-611]

  • فیلم خوراکی بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 517-527]

  • فیلم خوراکی تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکس‌های سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]

  • فیلم ژلاتینی بررسی ویژگی‎های مکانیکی، فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتینی حاوی هیدروسل استخراجی زردچوبه (Curcuma longa) [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 453-463]

  • فیلوژنی شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]

ک

  • کاروتنوئید اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 159-170]

  • کاهش لاکتوز اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 613-622]

  • کاهش وزن تاثیر بسته‌بندی در پوشش‎های مختلف پلیمری روی برخی شاخص‌های کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]

  • کپور نقره ای اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 667-677]

  • کربوکسی متیل سلولز بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]

  • کربوهیدارت تاثیر بسته‌بندی در پوشش‎های مختلف پلیمری روی برخی شاخص‌های کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]

  • کروماتوگرافی گازی اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 613-622]

  • کروم، سرب بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار به‌عنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه‌ ظرفیتی در محیط‌های مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]

  • کفیر بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]

  • کنجاله بررسی تأثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 485-496]

  • کنسانتره پروتئین شیر ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]

  • کوفتگی تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربه‌ای با استفاده از روش غیرمخرب سی‌تی ‌اسکن [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 341-353]

  • کیتوزان بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]

  • کیتوزان تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 281-296]

  • کیتوزان تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 381-394]

  • کیفیت حسی بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]

  • کیک اسفنجی بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 69-79]

  • کیک روغنی تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 55-65]

گ

  • گلابی تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربه‌ای با استفاده از روش غیرمخرب سی‌تی ‌اسکن [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 341-353]

  • گلابی بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره‌های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 113-132]

  • گلوکز اکسیدازتثبیت شده بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]

م

  • ماده جذب شونده بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار به‌عنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه‌ ظرفیتی در محیط‌های مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]

  • مادون قرمز اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]

  • ماست چکیده ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]

  • ماست سویا منجمد پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]

  • ماست نوشیدنی پروبیوتیک بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]

  • ماشین بینایی اندازه‌گیری ویژگی‌های هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 565-575]

  • ماهی قزل آلا تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 381-394]

  • متیل سلولز تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکس‌های سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]

  • محصولات خشک بهینه‌سازی خشک کردن خلال‌های سیب‌زمینی با استفاده از پیش‌تیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 355-367]

  • مخمر تاثیر چندگونه مخمر بر کاهش آفلاتوکسینB1 آسپرژیلوس فلاووس در مدل شبیه‌سازی شده معده انسان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 441-452]

  • مدل ریاضی توسعه، آزمون و ارزیابی خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم به‌منظور تعیین مشخصه‌های عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 623-634]

  • مدل سازی مدل‌سازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشک‌کن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 465-475]

  • مدل کردن تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 29-43]

  • معده تاثیر چندگونه مخمر بر کاهش آفلاتوکسینB1 آسپرژیلوس فلاووس در مدل شبیه‌سازی شده معده انسان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 441-452]

  • مغز پسته اندازه‌گیری ویژگی‌های هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 565-575]

  • موز توسعه، آزمون و ارزیابی خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم به‌منظور تعیین مشخصه‌های عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 623-634]

  • موس بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم‌مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 121-131]

  • میدان الکتریکی پالسی تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]

  • میدان الکتریکی پالسی بررسی تأثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 485-496]

  • میکروامولسیون تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 29-43]

  • میکروامولسیون اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون‌های آب در روغن به روش خودبه‌خودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]

  • میوه "به" مدل‌سازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشک‌کن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 465-475]

  • میوه عناب استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]

ن

  • نارنج، فلفل سیاه تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 381-394]

  • نانوذرات اکسید روی تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم‌های بسته‌بندی پلی‌وینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]

  • نانوذرات ترکیبی بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات ترکیبی اکسید روی و اثرات سینرژیستی با بیوسایدیهای مختلف بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 257-266]

  • نانوذرات طلا تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگ‌سنجی آپتاسنسور به‌وسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 433-439]

  • نانوذرات مغناطیسی بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]

  • نانوذرات نقره تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم‌های بسته‌بندی پلی‌وینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]

  • نانوکامپوزیت ها تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم‌های بسته‌بندی پلی‌وینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]

  • نخود بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]

  • نشاسته بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 517-527]

  • نوشابه گازدار امکان‌سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 171-180]

  • نیشکر بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]

و

  • ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی بهینه‌سازی استخراج پلی‌ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 133-144]

  • ویژگی‌های بافتی بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم‌مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 121-131]

  • ویژگی های رئولوژیکی اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 667-677]

  • ویژگی های فیزیکوشیمیایی بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 69-79]

  • ویژگیهای فیزیکوشیمیایی اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]

  • ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 517-527]

  • ویسکوزیته بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]

  • ویسکوزیته خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامه‌زده شده حاوی پودر شیرین بیان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 419-431]

  • ویسکوزیته دینامیک اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون‌های آب در روغن به روش خودبه‌خودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]

ه

  • هویج شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]

  • هیدروسل بررسی ویژگی‎های مکانیکی، فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتینی حاوی هیدروسل استخراجی زردچوبه (Curcuma longa) [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 453-463]