آ

  • آب کرفس بهینه‌سازی تولید کف در خشک‌کردن کف‌پوشی آب کرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 217-231]

  • آرد ذرت بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]

  • آرد سنجد بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]

  • آرد کینوا مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]

  • آزمون اکستروژن برگشتی بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست همزده کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]

  • آزی‌وش بهینه‌یابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی شده با استویا و گیاه آزی‌وش به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]

  • آنالیز پروفیل بافت بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست همزده کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]

  • آنتی‌اکسیدان بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]

  • آنتی بیوتیک‌های رایج درمانی ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]

  • آنزیم آلفا-آمیلاز بررسی اثر پیش‌فرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]

ا

  • اتیل سلولز بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]

  • اجماع کلوئیدی بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]

  • اسانس Echinophora cinerea افزایش ماندگاری قارچ تکمه‌ای با اسانس خوشاریزه و بسته‌بندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 315-328]

  • اسانس پونه کوهی ایرانی بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]

  • اسانس زردچوبه تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگی‌های شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]

  • استویا بهینه‌یابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی شده با استویا و گیاه آزی‌وش به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]

  • اسنک حجیم تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان وعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • اسید چرب اشباع بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]

  • اسیدهای چرب غیراشباع بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]

  • اسیدیته بررسی تاثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 93-106]

  • افزایش حجم بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 273-285]

  • اکستروژن تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان وعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • الئوژل بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]

  • امگا سه بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]

  • امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]

  • امولسیون ژل تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]

  • انجمادزدایی اهمیک مدلسازی و بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی ماهی تونا تحت تاثیر روش انجمادزدایی اهمی غوطه‌وری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 43-53]

  • اولئوژل تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]

  • ایزوله پروتئین جوانه گندم تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 243-259]

  • ایزوله پروتئین سویا تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]

  • ایمنی زایی غیرفعال تولید بستنی مبتنی بر تخم‌مرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]

  • ایمونوگلوبین Y تولید بستنی مبتنی بر تخم‌مرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]

ب

  • بافت بررسی تاثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 93-106]

  • بافت تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 243-259]

  • بستنی تولید بستنی مبتنی بر تخم‌مرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]

  • بستنی تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 243-259]

  • بسته‌بندی مواد غذایی بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]

  • بهینه‌سازی بررسی خواص فیزیکوشیمیایی موسیلاژ بامیه و مقایسه کارآیی استخراج دو روش حلال و فوق بحرانی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 379-392]

پ

  • پروتئین هیدرولیز شده گرده ریزپوشانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی گرده گل با کنستانتره پروتئین آب پنیر و فایبرزول و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسول‌ها [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 409-421]

  • پکتین بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]

  • پلی‌ساکارید بررسی خواص فیزیکوشیمیایی موسیلاژ بامیه و مقایسه کارآیی استخراج دو روش حلال و فوق بحرانی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 379-392]

  • پلی‌گلیسرول استر تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]

  • پلی‌وینیل الکل بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]

  • پوست سیب‌زمینی بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]

ت

  • تحلیل مولفه اصلی ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]

  • ترکیبات فنولی بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و متانول بر ویژگی‌های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن‌سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 83-91]

ج

  • جایگزین چربی مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 205-216]

  • جایگزینی چربی تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]

ح

  • حلال بررسی خواص فیزیکوشیمیایی موسیلاژ بامیه و مقایسه کارآیی استخراج دو روش حلال و فوق بحرانی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 379-392]

خ

  • خامه صبحانه کم چرب مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 205-216]

  • خامه کم‌چرب ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]

  • خشک کردن کف‌پوشی بهینه‌سازی تولید کف در خشک‌کردن کف‌پوشی آب کرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 217-231]

  • خشک‌کن پاششی ریزپوشانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی گرده گل با کنستانتره پروتئین آب پنیر و فایبرزول و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسول‌ها [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 409-421]

  • خصوصیات رئولوژیک تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]

  • خصوصیات رئولوژیکی تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 243-259]

  • خصوصیات عملکردی مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]

  • خواص بافتی بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 273-285]

  • خواص بافتی بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]

  • خواص حسی بررسی تاثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 93-106]

  • خواص حسی بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 273-285]

  • خواص حسی بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]

  • خواص فیزیکوشیمیایی بهینه‌سازی تولید کف در خشک‌کردن کف‌پوشی آب کرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 217-231]

د

  • دانسیته بهینه‌یابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی شده با استویا و گیاه آزی‌وش به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]

  • دی‌اکسید تیتانیوم بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]

ذ

  • ذرات جامد تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]

ر

  • ربوستا تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]

  • رژیمی تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان وعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • رگرسیون حداقل مربعات جزئی ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]

  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی تولید کف در خشک‌کردن کف‌پوشی آب کرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 217-231]

  • روش نقطه‌گذاری ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]

  • روغن هیدروژنه گیاهی بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 273-285]

  • ریزپوشانی ریزپوشانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی گرده گل با کنستانتره پروتئین آب پنیر و فایبرزول و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسول‌ها [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 409-421]

ژ

  • ژله بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]

س

  • سرعت ذوب شدن بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 273-285]

  • سرعت همگن‌سازی بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست همزده کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]

  • سزامول بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]

  • سفتی بهینه‌یابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی شده با استویا و گیاه آزی‌وش به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]

  • سلیاک بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]

  • سیستم استنتاج عصبی-فازی کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]

  • سیستم ممدانی کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]

  • سینتیک بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]

ش

  • شورتنینگ کم‌اشباع تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]

ص

  • صمغ پانیسول بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 273-285]

  • صمغ دانه ریحان تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]

  • صمغ دانه مرو بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست همزده کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]

  • صمغ عربی تهیه فیلم کامپوزیت زیست تخریب‌پذیر کربوکسی متیل سلولز- صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 287-297]

  • صمغ فارسی مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 205-216]

  • صمغ قدومه شیرازی مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 205-216]

  • صمغ کنجاک بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست همزده کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]

  • صمغ کنجاک ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]

ط

  • طبقه‌بندی کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]

  • طیف‌سنجی تغییر شکل فروسرخ فوریه تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگی‌های شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]

ع

  • عربیکا تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]

  • عصاره متانولی و آبی بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و متانول بر ویژگی‌های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن‌سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 83-91]

  • عناب تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان وعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

ف

  • فایبرزول ریزپوشانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی گرده گل با کنستانتره پروتئین آب پنیر و فایبرزول و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسول‌ها [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 409-421]

  • فراصوت بررسی اثر پیش‌فرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]

  • فشار هموژن ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و متانول بر ویژگی‌های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن‌سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 83-91]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگی‌های شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]

  • فعالیت ضدمیکروبی بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و متانول بر ویژگی‌های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن‌سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 83-91]

  • فوق بحرانی بررسی خواص فیزیکوشیمیایی موسیلاژ بامیه و مقایسه کارآیی استخراج دو روش حلال و فوق بحرانی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 379-392]

  • فیزیکوشیمیایی بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]

  • فیلم زیست تخریب‌پذیر تهیه فیلم کامپوزیت زیست تخریب‌پذیر کربوکسی متیل سلولز- صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 287-297]

  • فیلم کامپوزیت تهیه فیلم کامپوزیت زیست تخریب‌پذیر کربوکسی متیل سلولز- صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 287-297]

ق

  • قارچ افزایش ماندگاری قارچ تکمه‌ای با اسانس خوشاریزه و بسته‌بندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 315-328]

  • قهوه تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]

ک

  • کافئین تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]

  • کچرز تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]

  • کدو سبز بررسی تاثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 93-106]

  • کربوکسی متیل سلولز تهیه فیلم کامپوزیت زیست تخریب‌پذیر کربوکسی متیل سلولز- صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 287-297]

  • کروماتوگرافی گازی متصل به طیف‌سنج جرمی تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگی‌های شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]

  • کمپلکس تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]

  • کنستانتره پروتئین آب پنیر ریزپوشانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی گرده گل با کنستانتره پروتئین آب پنیر و فایبرزول و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسول‌ها [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 409-421]

  • کیک بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]

  • کیک بدون گلوتن بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]

گ

  • گیاه بامیه بررسی خواص فیزیکوشیمیایی موسیلاژ بامیه و مقایسه کارآیی استخراج دو روش حلال و فوق بحرانی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 379-392]

  • گیاه بن‌‏سرخ بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و متانول بر ویژگی‌های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن‌سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 83-91]

ل

  • لوز رژیمی بهینه‌یابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی شده با استویا و گیاه آزی‌وش به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]

  • لیمو شیرین کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]

م

  • ماست بررسی تاثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 93-106]

  • ماست هم‌زده کم‌چرب بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست همزده کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]

  • ماهی تن مدلسازی و بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی ماهی تونا تحت تاثیر روش انجمادزدایی اهمی غوطه‌وری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 43-53]

  • مدل کینتیکی مدلسازی و بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی ماهی تونا تحت تاثیر روش انجمادزدایی اهمی غوطه‌وری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 43-53]

  • مقاومت به اسید ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]

  • مقاومت به نمک‌های صفراوی ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]

  • منطق فازی کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]

  • مونت موریلونیت بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]

  • مونوآسیل گلیسرول تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]

ن

  • نانوامولسیون بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]

  • نانو کامپوزیت بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]

  • نانوکامپوزیت پلی اتیلنی-رس افزایش ماندگاری قارچ تکمه‌ای با اسانس خوشاریزه و بسته‌بندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 315-328]

  • نشاسته ذرت بررسی اثر پیش‌فرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]

  • نشاسته گندم بررسی اثر پیش‌فرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]

  • نشاسته متخلخل بررسی اثر پیش‌فرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]

ه

  • هلیکوباکترپیلوری تولید بستنی مبتنی بر تخم‌مرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]

  • هیدروکلوئید مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 205-216]