دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = علیرضا یوسفی
تعداد مقالات: 4
تخمین میزان محتوای رطوبتی میوه پاپایا با استفاده از سیستم تلفیقی عصبی-فازی و الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، ، صفحه 767-779
چکیده
در این تحقیق از سیستم تلفیقی عصبی-فازی (ANFIS) و الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی (GA-ANN) برای مدلسازی سینتیک خشک شدن ورقههای پاپایا بهوسیله هوای داغ استفاده گردید. ورودیهای سیستم مدلسازی شامل سه ورودی زمان خشک شدن (320-0 دقیقه)، دمای خشک شدن (40، 50 و 60 درجه سانتیگراد) و ضخامت ورقهها (3، 5 و 7 میلیمتر) و خروجی سیستم شامل نسبت رطوبتی (MR) بود. در ... بیشترتخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH
دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، ، صفحه 747-757
چکیده
در این تحقیق یک مدل هیبریدی شبکه عصبی-GMDH جهت تخمین محتوای رطوبتی قطعات خربزه درختی در حین خشکشدن با هوای داغ در یک خشککن کابینتی تعیین شد. برای این منظور پارامترهای زمان خشککردن، ضخامت قطعات و دمای خشککردن بهعنوان ورودی تعریف گردید و مقدار نسبت رطوبتی (MR) بهعنوان خروجی تخمین زده شد. دقیقاً 50 درصد دادهها جهت آموزش و 50 درصد ... بیشترThe Kinetics of Forced Convective Air-drying of Papaya (Carica papaya L.) Slices Pretreated in Osmotic Solution
دوره 9، شماره 3 ، مهر 1392
چکیده
In this study, mathematical modeling of hot air-drying of thin-layer papaya (Carica papaya L.) slices with 5±1 mm thickness pretreated in osmotic solution (50% sucrose) was investigated. Thin-layer drying was conducted under three different drying temperatures of 40, 50 and 60 °C at a constant air velocity of 0.9±0.1 m/s and absolute humidity of 0.6 ± 0.02 g of water/kg of dry air. It was found that the drying process occurred in falling rate period over the drying time. The osmosis dehydration characteristics obtained by solid gain (SG), water loss (WL) and weight reduction ... بیشتربررسی مقایسهای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی
دوره 8، شماره 3 ، مهر 1391