دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = سید علی جعفرپور
تعداد مقالات: 7
اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال
دوره 16، شماره 4 ، مهر و آبان 1399، ، صفحه 493-505
چکیده
بهدنبال انجام تحقیقات گسترده در زمینه خواص ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی پروتئینهای آبکافتی و کیتوزان و رضایتبخش بودن نتایج، استفاده کاربردی از این ترکیبات بهعنوان نگهدارندههای طبیعی در مواد ... بیشترمطالعه مقایسهای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی
دوره 16، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 157-170
چکیده
در این پژوهش ژلاتین پوست فیلماهی از طریق روش آنزیمی به کمک آنزیم پپسین استخراج شد و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن با ژلاتین استخراجشده از پوست فیلماهی به روش شیمیایی مقایسه گردید. ... بیشتراثر شستشوی گوشت چرخشده ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگیهای رئولوژیکی سوریمی تهیه شده
دوره 15، شماره 5 ، آذر و دی 1398، ، صفحه 667-677
چکیده
در این پژوهش از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) جهت تولید سوریمی استفاده شد و اثر پراکسید هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت در چهار تیمار ( یکبار شستشو،1:3، 3%؛ یکبار شستشو،1:3، 2%؛ دوبار ... بیشتربررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز
دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 162-176
چکیده
هدف از مطالعه حاضر آبکافت پروتئین اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از آنزیمهای پروتامکس و نئوتراز و مقایسه خواص عملکردی و فعالیت آنتیاکسیدانی دو پروتئین آبکافتی تولید شده و همچنین بررسی ... بیشتربهینهیابی بازیافت نیتروژنی در آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 491-502
چکیده
این پژوهش با هدف بهینهسازی بازیافت نیتروژنی پروتئین آبکافتشده از سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز صورت پذیرفت. جهت بهینهسازی شرایط تولید پروتئین آبکافتشده از روش ... بیشتربرآورد مقایسهای پارامترهای L*a*b* از دادههای RGB عکس دیجیتالی با استفاده از دستگاه سنجش رنگ IMG-Pardazesh
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، ، صفحه 556-564
چکیده
رنگ و ویژگیهای ظاهری سطح یک ماده غذایی بهعنوان اولین پارامترهایی هستند که توسط مصرفکننده مورد قضاوت قرار گرفته و مبنای رد یا قبول آن ماده میباشد. در این پژوهش کارآیی دستگاه IMG-Pardazesh در خصوص اندازهگیری ... بیشترمطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن
دوره 5، شماره 2 ، مهر 1388