دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = غنیسازی
تعداد مقالات: 8
بهینهسازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum)
دوره 18، شماره 5 ، آذر و دی 1401، ، صفحه 615-630
چکیده
امروزه خواص زیست فعال بسیاری از قارچها به اثبات رسیده است. یکی از قارچهایی که بهلحاظ دارا بودن خواص درمانی متعدد بهعنوان بهترین قارچ دارویی نامگذاری شده است قارچ گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum) ... بیشتراثر غنیسازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگیهای آرد، خمیر و نانهای سنگک و بربری
دوره 18، شماره 5 ، آذر و دی 1401، ، صفحه 711-723
چکیده
در پژوهش حاضر، اثر غنیسازی آرد گندم با آرد کنجد در نسبتهای صفر، 5، 10 و 15 درصد بر ویژگیهای آرد، خمیر و نانهای سنگک و بربری بررسی شد. نتایج نشان داد که با افزایش میزان آرد کنجد، مقدار خاکستر و پروتئین ... بیشتراستفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنیسازی سس مایونز کمچرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن
دوره 18، شماره 4 ، مهر و آبان 1401، ، صفحه 498-513
چکیده
در این تحقیق نیز بهمنظور استفاده بهینه از ضایعات محصولات کشاورزی و همچنین تهیه و فرمولاسیون سس رژیمی و فراسودمند از ضایعات کشاورزی، پوست سبز پسته و دانه خربزه به صورت آرد با اندازه ذرات 100 میکرومتر ... بیشتربررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاهمزگی غنیشده با روغن ماهی ریزپوشانیشده
دوره 17، شماره 5 ، آذر و دی 1400، ، صفحه 761-772
چکیده
این تحقیق بهمنظور بررسی ارزش تغذیهای و پروفایل اسید چرب پنیر سیاهمزگی غنیشده با اسیدهای چرب امگا-3 روغن ماهی انجام گردید. برای این منظور، ابتدا پروسه ریزپوشانیکردن روغن ماهی با پروتئین آبپنیر ... بیشترتهیه و فرمولاسیون کره نیمچرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیونهای حاوی امگا 3
دوره 17، شماره 5 ، آذر و دی 1400، ، صفحه 905-918
چکیده
امروزه غنیسازی بهعنوان یکی از بخشهای مهم در صنایع غذایی محسوب میشود. هدف از این تحقیق غنیسازی کره اسپرید نیمچرب با امگا 3 با روش میکروامولسیونسازی امولسیفیکاسیون/ژلاسیون میباشد. میکروامولسیونهای ... بیشترتاثیر غنیسازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت
دوره 17، شماره 4 ، مهر و آبان 1400، ، صفحه 559-568
چکیده
هدف این پژوهش بررسی کیفیت تغذیهای و خصوصیات حسی بیسکوئیت غنی شده با پودر پرتئین ماهی کپور نقرهای (H. molitrix) میباشد. تیمارهای تحقیق شامل: بیسکوئیت تولید شده از 100 درصد آرد گندم (100:0 نسبت آرد گندم به پودر ... بیشتربررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریزمغذیهای آهن و روی
دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 573-583
چکیده
ماست از پر مصرفترین فراوردههای لبنی است و با وجود ارزش تغذیهای بالا، از نظر املاح مهمی مانند آهن و روی کمبود دارد، از این روی در این پژوهش تاثیر افزودن این املاح بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی ... بیشترکاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنیشده با سویا
دوره 9، شماره 4 ، دی 1392