با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم

سید امیر توکلی لاهیجانی؛ فخری شهیدی؛ محمود حبیبیان؛ آرش کوچکی

دوره 18، شماره 2 ، خرداد و تیر 1401، ، صفحه 330-342

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v19i1.88117

چکیده
  نظر به اهمیت نقش گلوتن در محصولات غله‏ای به‌ویژه نان و ضرورت اصلاح آرد، ارایه ‌یک‌ روش ساده، اقتصادی ‌و‌ کارا ‌به‌‌منظور بهبود کیفیت تکنولوژیکی گندم و نان تولیدی، ‌‌همچنان‌ یک‌ چالش‌ مهم ‌و بحث‌برانگیز ‌می‌باشد. در این پژوهش تأثیر تکنولوژی نوین پلاسمای غیرحرارتی‌ بر ‌بهبود ویژگی‏های فیزیکو‌شیمیایی و عملکردی ‌آرد ...  بیشتر

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن

مسعود تقی زاده؛ بهداد شکرالهی؛ فاطمه حامدی

دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 38-52

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.57362

چکیده
  با توجه به نیاز روز افزون بشر به منابع جدید پروتئینی و میزان بالای پروتئین در دانه گاودانه،در این پژوهش خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی دانه گاودانه و ویژگی های عملکردی آرد حاصل از آن، مورد ارزیابی قرار گرفت؛ همچنین اثر تغییرات pH بر تغییر در میزان حلالیت، ظرفیت کف کنندگی و پایداری آن و ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری آن مورد بررسی ...  بیشتر