دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = شیرین بیان
تعداد مقالات: 3
تاثیر اندازه ذره و قطر ریشه بر استخراج اسید گلیسیریزیک از شیرین بیان با استفاده از التراسونیک: طراحی تجربی فاکتوریل و روش مدلسازی سطح پاسخ
دوره 18، شماره 2 ، خرداد و تیر 1401، ، صفحه 179-194
چکیده
در این پژوهش تاثیر اندازه ذره و قطر ریشه شیرین بیان بر میزان استخراج اسید گلیسیریزیک با استفاده از التراسونیک بررسی شد. از روش طراحی تجربی فاکتوریل کامل و روش سطح پاسخ برای تعیین سطوح پارامترها و مدل ... بیشترخصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامهزده شده حاوی پودر شیرین بیان
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، ، صفحه 419-431
چکیده
خامه قنادی از پرمصرفترین فرآوردههای لبنی در صنایع غذایی است که در شیرینیهای خامهای، دسرها و کیکها استفاده میشود و در اثر هوادهی و زدن خامه معمولی ایجاد میشود. این محصول به سبب عطر و طعم ... بیشتربررسی اثر جایگزینی سفیده تخممرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس
دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 121-131