فناوری مواد غذایی
محاسبه عددی کشندگی باکتری در شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد

آزاده رنجبر ندامانی

دوره 18، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1401، ، صفحه 153-165

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.81316.1238

چکیده
  در سال‌های اخیر، پلاسمای سرد یکی از جایگزین‌های مورد انتظار برای تیمارهای پس از برداشت محصولات هستند. در این مطالعه، یک سیستم تخلیه سطحی برای جستجوی زمان نابودی باسیلوس سرئوس، باسیوس کوآگولانس، باسیلوس اسئاروترموفیلوس و کلستریدیوم بوتولینیوم در شیر بطری شده استفاده شد. شبیه‌سازی توسط نرم‌افزار COMSOL ورژن a5/3 برای یک هندسه دو بعدی ...  بیشتر

محاسبه عددی اندیس F و L سیال خوراکی غیرنیوتنی طی استرلیزاسیون بر حسب هندسه قوطی

آزاده رنجبر ندامانی

دوره 14، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1397، ، صفحه 113-125

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.71219

چکیده
  مقدار درجه انتقال حرارت در ناحیه سرد دیسپرسیون نشاسته 5/3 % طی استرلیزاسیون در قوطی دارای 10% سرفضا شبیه سازی شد. از نرم‌افزار محاسبات عددی COMSOL ورژن 1/4 استفاده شد و معادلات مربوط به انرژی، جابه‌جایی، و پایستگی با استفاده از روش حجم محدود حل شدند. اثر هندسه قوطی (استوانه با ابعاد 10× 6/6 × 10 سانتی‌متر و مخروط با ارتفاع 10 سانتی‌متر و ...  بیشتر