با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
مدل‌سازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئه‌ورا

مهدی مرادی؛ مهرداد نیاکوثری؛ ارمغان اعتمادی

دوره 12، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1395، ، صفحه 362-370

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v12i3.55168

چکیده
  در تحقیق حاضر مدل‌سازی فرایند خشک شدن قطعات ژل آلوئه‌ورا با ابعاد 1/0±5/0×4×7 سانتی‌متر ارائه می‌شود. قطعات پوست‌گیری‌شده ژل آلوئه‌ورا با محتوای رطوبت اولیه %5750 (برمبنای خشک) به‌مدت 5 ساعت در معرض محلول آب‌نمک %10 تحت دمای ثابت °c40 و با نسبت وزنی ثابت محلول به ژل 1:5 قرار داده شدند. نمونه‌های اسمزی و غیراسمزی آلوئه‌ورا با هوای ...  بیشتر