نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 -
2 آزاد شهر قدس
چکیده
بستهبندی ضداکسایشی یکی از انواع بستهبندی فعال است که در طی نگهداری مواد غذایی با آزاد کردن پاداکسنده (آنتیاکسیدان) از فساد اکسایشی چربی جلوگیری میکند. درسالهای اخیر کاربرد پاداکسندههای طبیعی بهجای انواع سنتزی در این نوع بستهبندیها موردتوجه قرار گرفته است. هدف از این تحقیق بررسی عملکرد فیلم پلیمری پوشاندهشده با عصارهرزماری بهعنوان پاداکسندة طبیعی در جلوگیری از اکسایش چربی در کره بود. عصاره اتانولی رزماری با سه غلظت متفاوت (1/0%، 15/0%، 2/0%) بر روی سطح فیلم پلیاتیلن با دانسیته پایین (LDPE) پوشانده شد. از فیلم فاقد عصاره بهعنوان شاهد استفاده شد. مهاجرت ترکیبات فنلی از سطح فیلمها به اتانول 95% (مادة مشابه چربی) در دمای 4 درجه سانتیگراد در مدت 10 ساعت اندازهگیری شد. با افزایش زمان و غلظت عصاره، مهاجرت به اتانول افزایش یافت (05/0P
کلیدواژهها
عنوان مقاله [English]
Effect of Rosemay extract coated polymeric film (LDPE) for inhibition of butter oxidation
نویسندگان [English]
- Faezeh Tafreshi
- Majid Javanmard 1
- Maryam Fahim danesh 2
1 -
2 Shahr-e-Qods Branch, Islamic Azad University
چکیده [English]
Antioxidant active packaging is one of the active packaging that prevents of lipid oxidation by releasing antioxidant during storage of food. In recent years the use of natural antioxidant instead of the synthetic variety in these packaging has been considered. The aim of this study was evaluating the performance of polymeric film coated with natural antioxidant (Rosemary Extract) to prevent lipid oxidation in butter. With three different concentrations (0.1%, 0.15%, 0.2%), the ethanolic extract of Rosemary was sprayed on the surface of low density polyethylene films (LDPE). Films without extract was used as control. Phenolic compounds migration from the surface of film to 95% ethanol (fatty food stimulant) was measured at 4ºc during 10 hours. With increasing time and extract concentration, migration to ethanol increased (P
کلیدواژهها [English]
- Active Packaging
- Polymeric Film
- Rosemary Extract
- Butter Oxidation
- Migration
ارسال نظر در مورد این مقاله