دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 10
اثر درجه چرخکردن بر ویژگیهای رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، صفحه 291-298
چکیده
هدف از انجام این تحقیق بررسی pH، فاکتورهای رنگی، ظرفیت حفظ آب، میوگلوبین، متمیوگلوبین، داکسیمیوگلوبین و اکسیمیوگلوبین گوشت چرخشده بود. در این پژوهش از3 نوع گوشت (گاو، شتر و شترمرغ) و 4 اندازه خردکردن ... بیشتراثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، صفحه 299-306
چکیده
در این تحقیق، تغییرات خصوصیات خمیری، قدرت تورم و قابلیت حلالیت دو نوع نشاسته برنج-آمیلوز پایین (7/8%) و آمیلوز بالا (26%)- در دو غلظت اسید سیتریک (0 و 01/0 مولار) بررسی شد. نتایج نشان داد که ویسکوزیته حداکثر و ویسکوزیته ... بیشترتخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریعشده عمر ماندگاری
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، صفحه 307-317
چکیده
آزمون تسریعشده عمر ماند گاری با استفاده از دماهای بالا (62، 72 و C° 82) جهت تخمین پیشرفت اکسایش گردو طی نگهداری بلندمدت انجام شد. بهمنظور ارزیابی فرآیند اکسایش، شاخصهای شیمیایی شامل اعداد دی و تری ان ... بیشتربررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، صفحه 318-326
چکیده
در این تحقیق، اثر جایگزینی آرد سورگوم (صفر، 25، 50، 75 و 100 درصد) با آرد گندم بر رفتار ویسکوالاستیک و فارینوگرافی خمیر مورد بررسی قرار گرفت. ثابت های مربوط به مدل پلگ-نورمند و درصد رهایی تنش (%SR) برای متغیر های ... بیشتربررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، صفحه 327-336
چکیده
در این مطالعه، اثر پنج فاکتور شامل توان مایکروویو، دمای هوا، سرعت جریان هوا، زمان شروع مایکروویودهی و مقدار ماده بر روی زمان و انرژی لازم برای خشک کردن تمشک سیاه تا محتوای رطوبت 50 درصد بر مبنای خشک در ... بیشترمطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتیاکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، صفحه 337-348
چکیده
نانوفیبر سلولزی اصلاحشده با اسید چرب (MCNF) و آنتیاکسیدان ترت بوتیل هیدروکینون (TBHQ) به فیلم پلیلاکتیک اسید (PLA) اضافه شدند و تأثیر آنها بر ریزساختار، ویژگیهای حرارتی، مکانیکی و بازدارندگی فیلم PLA ... بیشترمدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، صفحه 349-362
چکیده
این تحقیق، با هدف بررسی اثر شرایط فرآیند و پیشتیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی با محلول نمک بر انتقال جرم و جذب روغن قطعات سیبزمینی طی فرآیند سرخ کردن انجام گرفت. در این پژوهش، پیشتیمار ... بیشترخصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتیاکسیدانی چهار رقم آلبالو خشکشده بهروش اسمزی
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، صفحه 363-374
چکیده
آلبالو از محصولات باغی مهم ایران است که مصرف آن بهصورت تازه و خشکشده متداول میباشد. در این تحقیق بهمنظور بررسی اثر پیشتیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی چهار رقم ... بیشتربررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، صفحه 375-386
چکیده
در این تحقیق، اثر صمغهای زانتان و قدومه شهری (1/0، 2/0 و 3/0 درصد) بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون بررسی شد. بدین منظور، چگالی، ویسکوزیته ظاهری خمیرآبه و حجم، حجم مخصوص، رطوبت، ویژگیهای حسی و بافتی و رنگ پوسته ... بیشتراستخراج روغن تاجریزی سیاه بهکمک سیال فوقبحرانی دیاکسید کربن
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، صفحه 387-393