دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
اثر دماهای بالا بر ویژگیهای بافتی، حرارتی و ریزساختمانی ژلهای ترکیبی آرد گندم/ نشاسته ذرت آمیلوز بالا
دوره 14، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1397، صفحه 1-16
چکیده
ویژگیهای بافتی، حرارتی و ریزساختمانی ژلهای تکجزئی نشاسته ذرت آمیلوز بالا و آرد گندم و ژلهای دوجزئی (BCG) در نسبتهای مختلف و دماهای 100، 121 و 135 درجه سانتیگراد موردبررسی قرار گرفته است. نتایج ... بیشترتأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتیاکسیدانی
دوره 14، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1397، صفحه 17-28
چکیده
در این تحقیق از طرح مرکب مرکزی محوری قابل چرخش در روش سطح پاسخ برای بهینهیابی شرایط استخراج با فراصوت ترکیبات پلیفنلی پوست بنه (Pistacia atlantica subsp. Mutica) استفاده شد. پارامترهای زمان، دما و نسبت حلال ... بیشترکیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عملآوریشده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظتهای مختلف آبنمک در طی نگهداری
دوره 14، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1397، صفحه 29-40
چکیده
خاویار بهعنوان شناختهشدهترین شکل از محصولات تخم ماهیان است. تخم ماهی بهطور سنتی و رایج در آبنمک اشباع نمکسود میشود. علیرغم اهمیت این محصولات اطلاعات تکنیکی اندکی در مورد ترکیب شیمیایی، ... بیشتراثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر
دوره 14، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1397، صفحه 41-51
چکیده
در تحقیق حاضر، تأثیرات تیمار اولتراسوند حمام و پروب بر راندمان، خصوصیات بافتی (سختی، چسبندگی، انسجام، فنریت و قابلیت جویدن)، pH و محتوای رطوبت پنیرسفید تازه موردارزیابی قرار گرفت. زمانهای 2، 4، 6 دقیقه ... بیشترخشک شدن همرفتی سیر (Allium sativum L.): رویکرد شبکههای عصبی مصنوعی برای مدلسازی فرآیند خشک کردن
دوره 14، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1397، صفحه 52-62
چکیده
در این مطالعه، شبکه عصبی مصنوعی برای مدلسازی و پیشبینی میزان رطوبت سیر در طی خشک کردن سیر استفاده شد. برای این منظور شبکه عصبی مصنوعی پرسپترون چندلایه تحتعنوان پس انتشار پیشرو بهکار گرفته شد. پارامترهای ... بیشتربررسی آماری و مدلسازی کیفیت و ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن بهعنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان
دوره 14، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1397، صفحه 65-73