دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری
دوره 14، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1397، صفحه 75-85
چکیده
پذیرش مصرف کننده در طی انبارداری میوه های برش یافته به شدت کاهش می یابد. پوشش های خوراکی یکی از جدیترین روش ها برای حفظ کیفیت و افزایش دوره ماندگاری میوه ها و سبزی های تازه است. هدف از این مطالعه ارزیابی ... بیشتربهینهسازی فرمولاسیون خامه شیرین کمکالری با استفاده از روش سطح پاسخ
دوره 14، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1397، صفحه 87-100
چکیده
در این تحقیق، تأثیر استویا (04/0-0 درصد وزنی) بهعنوان جایگزین ساکارز، کنسانتره پروتئینی شیر (4-0 درصد وزنی) و نشاسته اصلاحشده ذرت مومی (3-0 درصد وزنی) بهعنوان جایگزینهای چربی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ... بیشترپروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینهیابی
دوره 14، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1397، صفحه 101-111
چکیده
میوه ویتانیا کوآگولانس یک منبع پروتئاز گیاهی جدید برای استفاده در صنایع غذایی بهعنوان جایگزین آنزیمهای تجاری است. بنابراین مطالعه کاربردهای متفاوت این پروتئاز گیاهی در دسترس ضروری است. هدف این مطالعه ... بیشترمحاسبه عددی اندیس F و L سیال خوراکی غیرنیوتنی طی استرلیزاسیون بر حسب هندسه قوطی
دوره 14، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1397، صفحه 113-125
چکیده
مقدار درجه انتقال حرارت در ناحیه سرد دیسپرسیون نشاسته 5/3 % طی استرلیزاسیون در قوطی دارای 10% سرفضا شبیه سازی شد. از نرمافزار محاسبات عددی COMSOL ورژن 1/4 استفاده شد و معادلات مربوط به انرژی، جابهجایی، و پایستگی ... بیشترخصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقرهای غنی شده با عصاره برگ آویشن
دوره 14، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1397، صفحه 127-138
چکیده
در این تحقیق، تاثیر عصاره فراصوت آویشن بر خصوصیات ماهی کپور نقرهای مورد ارزیابی قرار گرفت. به این منظور، برگهای آویشن خشک، آسیاب و در متانول (10:1 وزنی/ حجمی) به مدت 30 دقیقه در دمای °C45 خیسانده و در فرکانس ... بیشترارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی
دوره 14، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1397، صفحه 139-146