دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
1. بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو در تغییرات بعضی از عوامل فیزیولوژیکی برگ گیاه کنگر فرنگی در خشک کن بستر سیال
دوره 17، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1400، صفحه 73-83
چکیده
بهمنظور حفظ بیشترین میزان توانمندی آنتیاکسیدانی و ترکیبات موثر در این توانمندی از جمله فنل کل برگ کنگر فرنگی در یک خشککن بستر سیال، اثرات دما، سرعت هوا و همچنین استفاده از پیشتیمارهای بلانچینگ ... بیشتر2. فیلم خوراکی زیست فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیز شده ماهی
دوره 17، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1400، صفحه 85-102
چکیده
بهدلیل تمایل به غذاهای طبیعی و سالم، بازار غذاهای فراسودمند به سرعت در حال رشد است. در این میان، پروبیوتیکها به دلیل توانایی بالقوه آنها، در فرمولاسیونهای غذایی سالم، بهطور جدی مورد توجه قرار ... بیشتر3. شبیهسازی انتقال جرم مغزهای پسته با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) در حین خشک کردن بسترسیال
دوره 17، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1400، صفحه 103-119
چکیده
خشک کردن مواد غذایی میتواند ماندگاری آن را افزایش داده و موجب کاهش هزینه حمل و نقل و نگهداری آن شود. قانون دوم فیک معمولاً برای ارزیابی فرآیندهای انتقال جرم در فرآیند خشک کردن به روش استاندارد مورد استفاده ... بیشتر4. بررسی فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنیهای کامبوچا حرارت دیده، تهیه شده با چند دمنوش گیاهی بهوسیله روش سطح پاسخ
دوره 17، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1400، صفحه 121-136
چکیده
ترکیبات و فعالیتهای بیولوژیکی نوشیدنی کامبوچا به نوع دمنوش گیاهی، غلظت ساکارز و زمان تخمیر بستگی دارد. این مطالعه با هدف بررسی تأثیر شرایط مختلف آمادهسازی بر فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنیهای حرارت ... بیشتر5. بهبود ویژگیهای آنتیاکسیدانی و امولسیفایری پروتئینهای هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد
دوره 17، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1400، صفحه 137-152
چکیده
هدف این مطالعه استفاده از واکنش میلارد بهعنوان ابزاری برای گلیکوزیلاسیون پروتئینهای هیدرولیزشده حاصل از نخود کاجان (Cajanus cajan) و ارزیابی این اصلاح شیمیایی بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی و امولسیفایری ... بیشتر6. اثر کشتهای آغازگر سویهمخلوط تجاری بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی
دوره 17، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1400، صفحه 166-153