دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 10
بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا
دوره 6، شماره 3 ، مهر 1389
چکیده
در این تحقیق از مخلوط شیرسویا و ناتراوه فراپالایش شیرگاو برای تولید پنیر فتای فراپالایش شده استفاده شد. به عنوان ماده منعقدکننده به طور همزمان از رنت برای انعقاد پروتئینهای شیرگاو و کلرورکلسیم برای ... بیشتربررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج
دوره 6، شماره 3 ، مهر 1389
چکیده
فیلم و پوشش خوراکی لایه نازکی از مواد خوراکی است که توسط فرآیندهای مناسب صنعت غذا ساخته شده و برای دستیابی به اهدافی نظیر بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری برروی محصول غذایی قرار می گیرد. پوشش دهی میوه جات ... بیشترمقایسه ارزش غذایی و بررسی تناسب ارزش تغذیه ای و ریالی اندازه های مختلف ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فصل بهار
دوره 6، شماره 3 ، مهر 1389
چکیده
ماهی فیتوفاگ گونه اصلی در سیستم پرورش ماهیان گرمابی در ایران است که با اندازه های مختلف و قیمت های متفاوت به بازار عرضه می-شود. هدف از این پژوهش مقایسه ارزش غذایی و بررسی تناسب ارزش تغذیه ای و ریالی گروه ... بیشتربهینه سازی استخراج اینولین از غدهی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM)
دوره 6، شماره 3 ، مهر 1389
چکیده
اینولین به علت ویژگیهای عملکردی نظیر جایگزینی چربی و شکر، ایجاد احساس دهانی و همچنین بهبود بافت و خصوصیات سلامت زایی خود به عنوان یک ماده ی پری بایوتیک به طور بسیار گسترده ای در غذاهای عملگر در سطح جهان ... بیشتربررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف
دوره 6، شماره 3 ، مهر 1389
چکیده
در این پژوهش، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای عملکردی آرد نخود، عدس، لوبیاقرمز و لوبیا چیتی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد این حبوبات دارای ترکیب شیمیایی متفاوتی نسبت به یکدیگر بودند طوریکه میزان پروتئین ... بیشتراثر پیش تیمار و روش های مختلف خشک کردن بر روند خشک شدن، بافت، رنگ، مقدار و سرعت باز جذب آب ورقه های قارچ دکمهای (Agaricus bisporus)
دوره 6، شماره 3 ، مهر 1389
چکیده
در این پژوهش اثر سه پیش تیمار آنزیم بری با آب داغ، بخار آب و غوطهوری در محلول متابی سولفیت پتاسیم در ترکیب با سه روش خشک کردن هوای داغ، تحت خلاء و روش ترکیبی مایکروویو همراه با هوای داغ بر روی سینتیک ... بیشتربررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
دوره 6، شماره 3 ، مهر 1389
چکیده
در این تحقیق تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه در غلظت های 1/0، 15/0 و 2/0 درصد بر ویژگی های ماست کم چرب مورد بررسی قرار گرفت. ماست های حاوی غلظت های مختلف هیدروکلوئید اسفرزه به لحاظ ویژگی های فیزیکوشیمیایی، ... بیشترامکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو- خلاء
دوره 6، شماره 3 ، مهر 1389
چکیده
یکی از را ههای افزایش ماندگاری ماست و افزایش قابلیتهای کاربردی این فرآورده، خشک کردن و تهیه پودر آن میباشد. اغلب برای این منظور از خشک کن انجمادی با هزینه بالا استفاده میشود که تقریباً توجیه اقتصادی ... بیشترارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران
دوره 6، شماره 3 ، مهر 1389
چکیده
آرد سویا محصولی پروتئینی با حداقل فرآوری در میان سایر محصولات پروتئینی سویاست که به دلیل فواید تغذیه ای، قیمت پایین و خصوصیات عمل کنندگی مطلوب در صنایع غذایی مورد توجه قرار گرفته است. هدف از انجام این ... بیشترمدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پیاز به کمک خشک کن هوای داغ
دوره 6، شماره 3 ، مهر 1389