دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 15
بهینهسازی تولید کف در خشککردن کفپوشی آبکرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 217-231
چکیده
در این پژوهش، تولید پودر آبکرفس با استفاده از روش خشککردن کفپوشی موردمطالعه قرار گرفت. شرایط تولید کف بهینه آبکرفس از نظر غلظت صمغ زانتان (45/0-25/0 درصد) بهعنوان پایدارکننده کف، مقدار کنسانتره پروتئین ... بیشترارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 233-242
چکیده
پروبیوتیکها میکروارگانیسمهایی غیربیماریزایی هستند که از طریق تعادل میکروبی (نسبت باکتریهای مفید و بیماریزا) در روده انسان میتوانند باعث سلامتی و ایمنی گردند. این مطالعه با هدف بررسی پتانسیل ... بیشترتأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 243-259
چکیده
غنیسازی محصولات لبنی، خصوصاً بستنی جهت تولید فرآوردههای غذایی سلامتیبخش یکی از مهمترین اهداف و اولویتهای بشر امروزی میباشد. ایزوله پروتئینی یکی از ترکیبات مورداستفاده بهمنظور تولید محصولات ... بیشترتعیین ساختار، ترکیبات و ویژگیهای شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 261-271
چکیده
هدف از این پژوهش شناسایی ترکیبات، ساختار و تشخیص کیفی نوع پیوندها، فعالیت ضداکسایشی، تعیین فنول و فلاونوئید کل و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه بود. اسانس زردچوبه با دستگاه کلونجر و با روش تقطیر آبی استخراج ... بیشتربهینهسازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی بهروش سطح پاسخ
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 273-285
چکیده
کینوا بهعنوان یک ترکیب عملگرا، از نظر محتوی پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری مانند لیزین و متیونین، اسیدهای چرب ضروری و اسیدهای چرب غیراشباع، مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، روی، مس، فیبر رژیمی و ویتامینها ... بیشترتهیه فیلم کامپوزیت زیستتخریبپذیر کربوکسیمتیل سلولز-صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 287-297
چکیده
در این پژوهش اثر ترکیب دو پلیمر کربوکسیمتیل سلولز و صمغ عربی بهمنظور بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلمهای زیستتخریبپذیر موردمطالعه قرار گرفت. بدین منظور ابتدا فیلمهای کربوکسیمتیل سلولز ... بیشتربهینهسازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیتهای بر پایه پلیوینیل الکل بهمنظور بستهبندی مواد غذایی
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 299-313
چکیده
در این پژوهش، برای بهبود ویژگیهای فیلمهای بر پایه پلیوینیل الکل (PVA) از دو نوع نانوذره دیاکسید تیتانیوم (TiO2) (۱و۲ درصد وزنی) و مونت موریلونیت (MMT) (۲و ۴ درصد وزنی) بهصورت توأم استفاده گردید و سپس تأثیر ... بیشترافزایش ماندگاری قارچ تکمهای با اسانس خوشاریزه و بستهبندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 315-328
چکیده
در این پژوهش، ویژگیهای کمی و کیفی قارچ تکمهای در دمای 4 درجه سانتیگراد طی 35 روز نگهداری در بستهبندیهای پلیاتیلن و نانوکامپوزیت پلیاتیلن-رس 5 درصد در ترکیب با اسانس خوشاریزه ... بیشتربررسی اثر پیشفرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاستههای گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 329-338
چکیده
نشاستههای متخلخل به گروهی از نشاستههای فرآوریشده اطلاق میشوند که بهعنوان یک جاذب پرقدرت، ترکیبات حساس به نور، حرارت و اکسیداسیون را در خود جای میدهند و علاوهبر نقش حامل بهعنوان محافظ ... بیشترکاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیشبینی تغییرات فیزیکی و شیمیایی و طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدار طی مدت نگهداری
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 339-351
چکیده
در پژوهش حاضر با بهرهگیری از منطق فازی و با کمک روش حداکثری-حداقلی ممدانی و یکی از توابع عضویت مثلثی، گوسی و ذوزنقهای برای طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدهیشده با بهرهگیری از دو الگوریتم، یکی ... بیشتربررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز بهعنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 353-363
چکیده
در این پژوهش جانشینی شورتنینگ تجاری در سطحهای صفر تا100 درصد با الئوژل بهینهشده بر پایه ترکیب اتیل سلولز/اسید استئاریک/استئاریل الکل/سوربیتان مونو استئارات و مخلوط روغن کانولا/سویا بر ویژگیهای کیک ... بیشترتهیه سامانه امولسیون ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان بهعنوان جایگزین چربی در خامه
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 365-378
چکیده
مصرف زیاد چربی خطر ابتلا به بیماریهای مختلفی را افزایش می دهد، اما بهدلیل نقش چندگانه چربی در فرآوردههای غذایی، حذف یا کاهش آن منجر به ایجاد خصوصیات کیفی نامطلوب میگردد. بنابراین، در این تحقیق ... بیشتربررسی خواص فیزیکوشیمیایی موسیلاژ بامیه و مقایسه کارآیی استخراج دو روش حلال و فوق بحرانی
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 379-392
چکیده
خواص درمانی بامیه از پلیساکاریدهای موجود در غلاف میباشد که قسمت اعظم آن در بخش لزجی گیاه وجود دارد و موسیلاژ خوانده میشود. بخش اعظم موسیلاژ از کربوهیدراتها تشکیل شده است و خاصیت اصلی آن در مواجه ... بیشتربهینهسازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراجشده از پوست سیبزمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتینهای تجاری
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 393-408
چکیده
پکتین مخلوط پیچیدهای از پلیساکاریدها است که بهفراوانی در صنعت غذا بهعنوان ژلکننده، ثباتدهنده و امولسیفایر مورداستفاده قرار میگیرد. پوست سیبزمینی منبع غنی از پکتین با درجه استفریفیکاسیون ... بیشترریزپوشانی پروتئین هیدرولیزشدهی گرده گل با کنستانتره پروتئین آبپنیر و فایبرزول و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسولها
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، صفحه 409-421