• ثبت نام
  • ورود به سامانه
  • English

نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

  1. صفحه اصلی
  2. پرسش‌های متداول

شماره جاری

بر اساس شماره‌های نشریه

بر اساس نویسندگان

نمایه نویسندگان

نمایه کلیدواژه ها

درباره نشریه

اهداف و چشم انداز

اعضای هیات تحریریه

اصول اخلاقی انتشار مقاله

بانک ها و نمایه نامه ها

پرسش‌های متداول

فرایند پذیرش مقالات

اطلاعات آماری نشریه

دستورالعمل ارسال مقاله

دریافت فایل های راهنما

راهنمای داوران

فهرست داوران نشریه

پرسش‌های متداول

  • آیا لازم است همه نویسندگان مقاله در سامانه ثبت‌نام کنند؟

    خیر. لازم نیست. تنها نویسندۀ مسئول در سیستم ثبت‌نام خواهد کرد. اما همۀ نویسندگان باید از مسئولیت خود در رابطه با مقاله آگاه باشند. ترتیب نام افراد و مسئولیت هر یک از آن‌ها باید در مقاله شفاف باشد.

  • آیا امکان اشتراک و دریافت نسخه چاپی نشریه وجود دارد؟

    خیر. شما می‌توانید برای مشاهدۀ مقالات خود و یا دیگر نویسندگان به وب سایت نشریه مراجعه کنید.

  • اگر نام کاربری و رمز عبور خود را فراموش کنم، چه باید بکنم؟

    بر روی گزینۀ ورود به سامانه در بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید. سپس بر روی گزینۀ رمز ورود به سامانه را فراموش کرده‌ام! کلیک کنید. آدرس ایمیلتان از شما درخواست خواهد شد. سپس ایمیلی دریافت خواهید کرد که به شما اجازۀ تغییر رمز ورود را خواهد داد.

  • آیا می توان مقاله خود را همزمان به چند نشریه ارسال نمود؟

    خیر. این خلاف اخلاق در نشر است. اگر چنین کاری صورت بگیرد مقالۀ شما چاپ نخواهد شد و اگر چاپ شده باشد از آن سلب اعتبار خواهد شد. سپس نام شما در لیست سیاه نشریه قرار خواهد گرفت و هیچ مقالۀ دیگری از شما پذیرفته نخواهد شد.

  • آیا نشریه برای بررسی و چاپ مقالات از نویسندگان هزینه دریافت می کند؟

    نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران برای بررسی مقالات هیچ وجهی از نویسندگان دریافت نمی‌کند اما نویسندگانی که مقالات آن‌ها پذیرش می‌شود باید مبلغ دو میلیون ریال جهت هزینه‌های ویراستاری و چاپ مقاله به حساب معاونت پژوهشی دانشگاه واریز کنند (پرداخت به صورت آنلاین است). برای مقالاتی که به زبان لاتین هستند نیز هیچ وجهی برای چاپ مقاله دریافت نمی‌شود.

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

اخبار و اعلانات

  • نحوه پیوستن داوران به صفحه publons نشریه 1401-03-21

نشریه «پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران» به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)»رعایت می‌کند.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

© سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب