• ثبت نام
  • ورود به سامانه
  • English

نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

  1. صفحه اصلی
  2. بانک ها و نمایه نامه ها

شماره جاری

بر اساس شماره‌های نشریه

بر اساس نویسندگان

نمایه نویسندگان

نمایه کلیدواژه ها

درباره نشریه

اهداف و چشم انداز

اعضای هیات تحریریه

اصول اخلاقی انتشار مقاله

بانک ها و نمایه نامه ها

پرسش‌های متداول

فرایند پذیرش مقالات

اطلاعات آماری نشریه

دستورالعمل ارسال مقاله

دریافت فایل های راهنما

راهنمای داوران

فهرست داوران نشریه

بانک ها و نمایه نامه ها

پایگاه چکیده‌های شیمی (CAS)

پایگاه چکیده‌های شیمی (CAS)


پایگاه تخصصی علوم و فناوری غذایی (FSTA)

پایگاه تخصصی علوم و فناوری غذایی (FSTA)




Directory of Open Access Journals (DOAJ)

Directory of Open Access Journals (DOAJ)


AGRIS

AGRIS




EBSCO

EBSCO


مرکز بین‌المللی کشاورزی و علوم زیستی (CABI)

مرکز بین‌المللی کشاورزی و علوم زیستی (CABI)




Google Scholar

Google Scholar


پایگاه‌ استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

پایگاه‌ استنادی علوم جهان اسلام (ISC)




Ulrich

Ulrich


سامانه نشریات علمی ایران

سامانه نشریات علمی ایران




ProQuest

ProQuest


  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

اخبار و اعلانات

  • نحوه پیوستن داوران به صفحه publons نشریه 1401-03-21

نشریه «پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران» به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)»رعایت می‌کند.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

© سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب