با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

آمار نرخ پذیرش [به تفکیک سال]


آمار مقالات ارسالی [به تفکیک سال]


آمار میانگین زمان داوری [به تفکیک سال]


نمایش نقشه موقعیت جغرافیایی (کشور) نویسندگان


آمار کلی

آمار مقالات ارسالی
تعداد مقاله 512
تعداد پذیرش 244
تعداد عدم پذیرش 213

مقالات منتشر شده
تعداد دوره‌ها 21
تعداد شماره‌ها 91
تعداد مقالات 987
تعداد مشاهده مقاله 1600887
تعداد دریافت فایل اصل مقاله 811077
آمار میانگین زمان داوری
متوسط زمان تا اولین اقدام 1 روز
متوسط زمان تا اولین ارسال برای داوری 9 روز
متوسط زمان تا ارسال اولین بازنگری 49 روز
متوسط زمان داوری 14 روز
متوسط زمان پذیرش 97 روز
متوسط زمان عدم پذیرش 71 روز
متوسط زمان انتشار (بعد از پذیرش) 301 روز
درصد پذیرش 48 %