با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

آمار نرخ پذیرش [به تفکیک سال]


آمار مقالات ارسالی [به تفکیک سال]


آمار میانگین زمان داوری [به تفکیک سال]


نمایش نقشه موقعیت جغرافیایی (کشور) نویسندگان


آمار کلی

آمار مقالات ارسالی
تعداد مقاله 560
تعداد پذیرش 259
تعداد عدم پذیرش 247

مقالات منتشر شده
تعداد دوره‌ها 21
تعداد شماره‌ها 94
تعداد مقالات 1000
تعداد مشاهده مقاله 1926757
تعداد دریافت فایل اصل مقاله 956013
آمار میانگین زمان داوری
متوسط زمان تا اولین اقدام 1 روز
متوسط زمان تا اولین ارسال برای داوری 9 روز
متوسط زمان تا ارسال اولین بازنگری 49 روز
متوسط زمان داوری 14 روز
متوسط زمان پذیرش 96 روز
متوسط زمان عدم پذیرش 65 روز
متوسط زمان انتشار (بعد از پذیرش) 294 روز
درصد پذیرش 46 %