با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

آمار نرخ پذیرش [به تفکیک سال]


آمار مقالات ارسالی [به تفکیک سال]


آمار میانگین زمان داوری [به تفکیک سال]


نمایش نقشه موقعیت جغرافیایی (کشور) نویسندگان


آمار کلی

آمار مقالات ارسالی
تعداد مقاله 467
تعداد پذیرش 228
تعداد عدم پذیرش 183

مقالات منتشر شده
تعداد دوره‌ها 20
تعداد شماره‌ها 89
تعداد مقالات 968
تعداد مشاهده مقاله 1318281
تعداد دریافت فایل اصل مقاله 584708
آمار میانگین زمان داوری
متوسط زمان تا اولین اقدام 1 روز
متوسط زمان تا اولین ارسال برای داوری 9 روز
متوسط زمان تا ارسال اولین بازنگری 49 روز
متوسط زمان داوری 13 روز
متوسط زمان پذیرش 95 روز
متوسط زمان عدم پذیرش 77 روز
متوسط زمان انتشار (بعد از پذیرش) 315 روز
درصد پذیرش 49 %