حوزه و تخصص نشریه
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (IFSTRJ) تقریباً بر روی تمام زمینه های تحقیقات علوم و فناوری مواد غذایی طبقه بندی شده به عنوان شیمی مواد غذایی، فیزیک مواد غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی، فناوری مواد غذایی و مهندسی مواد غذایی تمرکز دارد. نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (IFSTRJ) مقالاتی را در مورد زمینه های منتخب تحقیقات علوم و فناوری غذایی مانند شیمی مواد غذایی، فیزیک مواد غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی، فناوری مواد غذایی و مهندسی فرآیندهای غذایی انتخاب، بررسی و منتشر می کند. رشتههای فرعی پیرامون حوزه آن بهعنوان رئولوژی مواد غذایی، پردازش تصویر، فناوری لبنیات، فناوری غلات، علم گوشت، بستهبندی مواد غذایی، فناوری نانو مواد غذایی، ارزیابی ریسک مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی و زیستشناسی مولکولی طبقهبندی شدهاند.
اهداف و چشمانداز
نشریه "پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران" با هدف ارتقاء سطح علمی کشور در زمینه مهندسی علوم صنایع غذایی اقدام به بررسی و چاپ دستاوردهای علمی محققان مینماید. این نشریه تلاش دارد تا با انتشار آخرین نتایج تحقیقات متخصصان در زمینه مهندسی، میکروبیولوژی، تکنولوژی و شیمی مواد غذایی چشم انداز روشن و مشخصی را برای محققین از طریق انجام پژوهشهای هدفمند، فراهم نماید.