• ثبت نام
  • ورود به سامانه
  • English

نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

  1. صفحه اصلی
  2. پیوندهای مفید

شماره جاری

بر اساس شماره‌های نشریه

بر اساس نویسندگان

نمایه نویسندگان

نمایه کلیدواژه ها

درباره نشریه

اهداف و چشم انداز

اعضای هیات تحریریه

اصول اخلاقی انتشار مقاله

بانک ها و نمایه نامه ها

پرسش‌های متداول

فرایند پذیرش مقالات

اطلاعات آماری نشریه

دستورالعمل ارسال مقاله

دریافت فایل های راهنما

راهنمای داوران

فهرست داوران نشریه

پیوندهای مفید

دانشگاه فردوسی مشهد انجمن علوم و صنایع غذایی ایران پرتال نشریات علمی سامانه جامع رسانه های کشور شیوۀ ساخت پروفایل پابلونز (Publons) و دریافت کد ریسرچرآی‌دی (Researcher ID) مجموعه کامل دریافت کد پژوهشی ارکید (ORCID)
  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

اخبار و اعلانات

  • نحوه پیوستن داوران به صفحه publons نشریه 1401-03-21

نشریه «پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران» به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)»رعایت می‌کند.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

© سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب