با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تأثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه

نازنین مریم محسنی؛ حبیب الله میرزایی؛ معصومه مقیمی

دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، ، صفحه 485-496

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v15i4.74361

چکیده
  یکی از محبوب‌ترین روش‌ها برای استخراج روغن از دانه‌های روغنی در سراسر جهان پرس مکانیکی می‌باشد. در این تحقیق به‌منظور بررسی فرایند استخراج روغن از دان سیاه از پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی پالسی (با شدت‌های مختلف میدان الکتریکی (kV/m 250 و 500)، با تعداد پالس 30) و ریزموج (با توان 900 واتی برای مدت زمان‌های 100 و 200 ثانیه) استفاده گردید و بعد ...  بیشتر

بهینه‌سازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتاب‌گردان در مقیاس صنعتی

حمید بخش ابادی؛ محمد رستمی؛ معصومه مقیمی؛ ابولفضل بوژمهرانی؛ انه بی بی بهلکه؛ نگار تورانی

دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 27-37

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.53025

چکیده
  مرسوم‌ترین روش‌های استخراج روغن از دانه‌های روغنی، استفاده از پرس و حلال می‌‌باشد. در پژوهش حاضر، تاثیر درجه حرارت پخت (70، 80 و 90 درجه سانتی‌گراد) و رطوبت دانه‌های خروجی از دیگ پخت (7، 5/7 و 8 درصد) بر برخی از خصوصیات شیمیایی روغن آفتاب‌گردان از جمله میزان مواد ریز نامحلول در روغن، اسیدیته، میزان رطوبت، پروتئین و روغن کنجاله بررسی ...  بیشتر