آهنگرپور، ا.، اسماعیلی زاده، م. اسحاقی، ن. (1391). اثر تجویز عصاره گل انار بر میزان قند ،مقاومت به انسولین، پروفایل لیپیدی و فشار خون در موش های صحرایی تغذیه شده با رژیم غنی از سوکروز. مجله علمی پژوهشی جندی شاپور دوره 11، شماره5، صفحه:516-507.
انتظاری، ب.، شفافی زنوزیان، م.، کاراژیان، ح.، شریفی، ا.، 1393، ویژگی های آنتی اکسیدانی دونات حاوی عصاره چوبک، سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، 27-26 آبان ماه، صفحه: 10-1.
پورحاجی، ف. کریمی، م.، توکلی پور، ح.، شیخ الاسلامی، ز.، 1390، برر سی اثر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر رنگ مغز و تخلخل دونات سرخ شده با استفاده از پردازش تصویر، همایش ملی علوم و صنایع غذایی،10-9 اسفند ماه، صفحه: 9-1.
تهرانی فر، ع.، زارعی، م.، اسفندیاری، ب.، نعمتی، ز.، 1393، مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران، نشریه علوم باغبانی، جلد 28، شماره 3، صفحه: 318-312.
رنجبر، ولی ا... و همکاران.، 1383،کاشت، داشت و برداشت انار، نشر آموزش کشاورزی، سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، معاونت آموزش و تجهیز نیروی انسانی، کرج.
زارع نژاد، ف.، آزاد مرد دمیرچی، ص.، پیغمبر دوست، ه.، نعمتی، م.، رافت، ع.، 1392، تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم، نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، جلد دوم، شماره دوم، صفحه:153-166.
صداقت برجنی، ل.، 1390، کاهش آکریل آمید در فرآورده های سیب زمینی با استفاده از آنتی اکسیدان برگ بامبو، همایش فن آوری های نوین کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی، 10-9 اردیبهشت ماه، صفحه: 8-1.
صبوری، ز.، 1389، بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهی زوفا و سرخارگل در کیک، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، 120ص.
فاطمی، ح.، 1381، شیمی مواد غذایی، چاپ سوم، شرکت سهامی انتشار، ص 176-179.
عیدی، م. 1391. بررسی اثر هیپوگلیسمیک عصاره اتانلی گل انار (Punca granatum L.) در موش های صحرایی دیابتی شده توسط استرپتوزوتوسین. فصلنامه علمی-پژوهشی محیط زیست. سال چهارم، شماره3.
عربشاهی، س.، مردانی قهفرخی، م.، 1393، تولید بیسکویت فراسودمند با استفاده از عصاره برگ گیاهان شاتوت (Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)، نشریه پژوهش های صنایع غذایی، جلد 24 شماره 3.
کریمی نژاد، م.، 1382، غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون، چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن، 18-19 آذر، صفحه: 1-9.
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، دونات و روش ها و روش های آزمون.، شماره 16980.
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، اندازه گیری اسید تیوباربیتوریک در روغن ها و چربی های خوراکی، شماره 10494.
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، بیسکویت- ویژگی ها و روش آزمون.، شماره 37.
مرتضایی، س.، رفیعیان، م.، 1392، مقایسه غلظت ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی هشت گیاه دارویی، مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، دوره دوازدهم، صفحه:530-519.
مجذوبی، م.، منصوری، ح.، فلسفی، ر.، فرحناکی، ع.، 1394، تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگی های خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت. مقاله علوم غذایی و تغذیه، شماره 2، سال دوازدهم، صفحه: 5-14.
میراب، ب.، 1395، اثر عصاره تغلیظ شده ی پوست انار و بر هضم نشاسته، ویژگی های بافتی و حسی کیک، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
مرتضایی، س.، رفیعیان، م.، 1392، مقایسه غلظت ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی هشت گیاه دارویی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، دوره دوازدهم، صفحه:530-519.
ناصحی، ب.، رضوی، م. قدسی، م.، 1395، ویژگی های فیزیکی شیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری. نشریه پژوهش های صنایع غذایی. جلد 25، شماره2، صفحه: 249-258.
نقی پور، ف.، کریمی، م.، حبیبی، م. خداپرست، م.، شیخ الاسلامی، ز.، 1392، بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، شماره 41، دوره 10.
AOCS. Official Methods and Recommended Practices of the American Oil Chemists’ Society. Champaign, IL: AOCS press, 1998.
AACC. Approved method of the American Association of Cereal Chemists. St. Paul: American Association of Cereal Chemists. Ins. 1999.
Aksu, P and Hishil, Y., 2005, "Investigation of the capacity of supercritical carbon dioxide extract of rosemary antioxidant". Food Congress Ankara, Turkey.
Al- Muammar, M.N., Khan, F. 2012. The preventive role of the pomegranate. Journal Nutrition.28:595-604.
Ajila, C. M., Leelavathi, K. & Prasada Rao, U. J. S. 2008. Improvement of dietary fiber content and antioxidantproperties in soft dough biscuit with the incorporation of mango peel powder. Journal of Cereal Science,48:319-326.
Aardt, M.V., Duncan, S.E., Long, T.E., Keefe, S.F., Marcy, J.E. and Sim, S.R., 2004. Effect of antioxidantson oxidative stability of edible fats and oils: thermogravimetric analysis. Journal of Agricultural and Food Chemistry,52:587-591.
Ahrne, L., Floberg, P. & Rose, J., 2007. Effect of crust temperature and water content on acrylamide formation during baking of white breadǧ: Steam and falling temperature baking. 40:1708-1715.
Botterweck, A.A.M., Verhagen, H., Goldbohm, R.A., Kleinjans, J., and Brandt, P.A.V.D., 2000 .Intake of butylated hydroxyanisole and butylated hydroxytoluene and stomach cancer risk: results analyses in the Netherlands cohort study. Food Chemistry and Toxicology, 38:599-605.
Bagri P, Ali M, Aeri V, Bhowmik M, Sultana S., 2009. Antidiabetic effect of Punica granatum flowers: Effect on hyper lipidemia,pancreatic cells lipid peroxidation and antioxidant enzymes in experimental diabetes. Food and Chemical Toxicology,47:50-54.
Cheng Sh, Bassiri A, Jalali H., 2013. Evaluation of Antioxidant Activity of Fennel (Foeniculum Seed Extract onOxidative Stability of Olive Oil. Journal of Chemical Health Risks, 3(2):53-61.
Dhillon G K, Kaur A, and Ahluwalia P., 2013. Effect of Oregano Herb on Dough Rheology and Bread Quality. International Journal of Food Nutrition and Safety. 4(1):17-22.
D’ Angelo, S., Amelia, C., Raimo, M., Salvatore, A., Zappia, V. and Galletti, P., 2007. Effect of Reddening–Ripening on the Antioxidant Activity of Polyphenol Extracts from Cv. ‘Annurca’ Apple Fruits. Journal of Agricultural and Food Chemistry , 22 (24): 2277-2222.
Deker, M., Abdullah, N., Vikineswary, S., Goh, P.C., and Kuppusamy, U.R., 2008. Antioxidant from maize andmaize fermented by Marasmielus sp. As stabilizer of lipid-rich Foods. Food Chemistry,107: 1092-1098.
Derringer, G. & Suich, R., 1980. Simultaneous optimization of several response variables. Journal of quality technology, 12:214-219.
Funami T, Funami M, Tawada T, and Nakao Y., 1999. Decreasing oil uptake of doughnuts during deep fat frying using curdlan. Journal of Food Science, 64 (5): 883-888.
Hussein EA, El-BeltagyAE, Gaafor AM, 2011. Production and Quality Evaluation of Low Calorie cake. American Journal of Food Technology, 6(9): 827-834.
Izzreen, I. and Noriham, A. 2011. Evaluation of the antioxidant potential of some Malaysian herbal aqueous extracts as compared with synthetic antioxidants and ascorbic acid in cakes International Food Research Journal, 18: 583-587.
Jadhav, S.J., Nimbalkar, S.S., Kulkarni, A.D. and Madhavi, D.L , 1996. Lipid oxidation in biological and food system. In Madhavi, D.L., Deshpande, S.S. and Salunkhe, D.K. (Eds). Food Antioxidants Technological, Toxicological and Health Perspectives pp. 5-63. Marcel Dekker: New York..
Kaur, G., Jabbar, Z., Ather, M & Alam, M, 2006. Punica granatum (pomegranate) flower extract possesses potent antioxidant activity and abrogates Fe-NTA induced hepatotoxicity in mice. Food and Chemical Toxicology,44: 984-993.
Mildner-Szkudlarz S, Zawirska-Wojtasiak R, Obuchowski W and Gosliński M., 2009. Evaluation of antioxidant activity of green tea extract and its effect on the biscuits lipid fraction oxidative stability. Journal of Food Science, 74(8): 362-370.
Pirbalouti A, Koohpayeh A & Karimi I., 2010. The Wound Healing activity of flower extrats of punica granatum and Achillea Kellalensis in Wistar Rats. Acta Poloniae Pharmaceutica - Drug Research, Vol, 1:110-107.
Pereira de Abreu D A, Paseiro Losada P, Marato J, Cruz J M., 2010. Evaluation of the effectiveness of a new active packaging film containing natural antioxidants (from barley husks) that retard lipid damage in frozen Atlantic salmon (Salmo salar L.). Food Research International, 43(5): 1277-1282.
Pezzuto, J.M. and Park, E.J., 2002. Autoxidation and antioxidants. In Swarbrick, J. & Boylan, J.C. (Vol. 1, 2ndedn.). Encyclopedia of Pharmaceuticals Technology, New York: Marcel Dekker Inc.
Sreekumar S, Sithul H, Muraleedharan Parvathy., 2014. Pomegranate Fruit as a Rich Source of Biologically Active Compounds. Hindawi Publishing Corporation BioMed Research International, 1-12.
F.F. shih, K.W. Daigle, AND E.L. Clawson., 2001. Development of Low Oil-Uptake Donuts JFS: Food Engineering and Physical Properties Journal of Food Science ,Vol. 66, No.
Zeng, X., Cheng, K, W., Jiang, Y., Lin, Z, X., Shi, J , J., Ou, S, Y., Chen, F.,2009. Inhibition of acrylamide formation by vitamins in model reactions and fried potato strips. Journal of Food Chemistry ,116: 34-39.
ارسال نظر در مورد این مقاله