• ثبت نام
  • ورود به سامانه
  • English

نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

  1. صفحه اصلی
  2. واژه نامه اختصاصی

شماره جاری

بر اساس شماره‌های نشریه

بر اساس نویسندگان

نمایه نویسندگان

نمایه کلیدواژه ها

درباره نشریه

اهداف و چشم انداز

اعضای هیات تحریریه

اصول اخلاقی انتشار مقاله

بانک ها و نمایه نامه ها

پرسش‌های متداول

فرایند پذیرش مقالات

اطلاعات آماری نشریه

دستورالعمل ارسال مقاله

دریافت فایل های راهنما

چک لیست ارسال مقاله

راهنمای داوران

فهرست داوران نشریه

مرور واژه نامه اختصاصی

آ ا ب پ ت ث ج چ ح خ د ذ ر ز ژ س ش ص ض ط ظ ع غ ف ق ک گ ل م ن و ه ی همه

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

اخبار و اعلانات

  • اعلام نتایج رتبه بندی سال 1401 نشریات علمی توسط وزارت علوم، ... 1402-05-22
  • انتشار شماره جدید نشریه 1402-04-21
  • اعلام ضریب تاثیر نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران ... 1402-02-05
  • نحوه پیوستن داوران به صفحه publons نشریه 1401-03-21

نشریه «پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران» به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)»رعایت می‌کند.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

© سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب