با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
گواهی رتبه علمی
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، در آخرین ارزیابی وزارت علوم، موفق به کسب رتبه بین‌المللی شده است.

مطالعه بیشتر

انتشار شماره 5-20 نشریه
به اطلاع کاربران گرامی می‌رساند مقالات شماره جدید نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران در سایت نشریه به نشانی  https://ifstrj.um.ac.ir/issue_5909_6033.html?lang=fa منتشر شده است.

مطالعه بیشتر

اخذ نمایه اسکوپوس توسط نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
نشریه پژوهش‌های علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه فردوسی مشهد با موفقیت در پایگاه استنادی بین‌المللی اسکوپوس نمایه شد. لینک پذیرش نشریه در نمایه اسکوپوس در سامانه نشریه قرار داده شده است.

مطالعه بیشتر

آخرین ضریب تاثیر نشریه در پایگاه استنادی جهان اسلام
طبق آخرین گزارش پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)، ضریب تاثیر نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 0.130 و کیفیت آن Q1 می‌باشد.

مطالعه بیشتر