گواهی رتبه علمی
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، در آخرین ارزیابی وزارت علوم، موفق به کسب رتبه بینالمللی شده است.
انتشار شماره 5-20 نشریه
به اطلاع کاربران گرامی میرساند مقالات شماره جدید نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران در سایت نشریه به نشانی https://ifstrj.um.ac.ir/issue_5909_6033.html?lang=fa منتشر شده است.
اخذ نمایه اسکوپوس توسط نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه فردوسی مشهد با موفقیت در پایگاه استنادی بینالمللی اسکوپوس نمایه شد. لینک پذیرش نشریه در نمایه اسکوپوس در سامانه نشریه قرار داده شده است.
آخرین ضریب تاثیر نشریه در پایگاه استنادی جهان اسلام
طبق آخرین گزارش پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)، ضریب تاثیر نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 0.130 و کیفیت آن Q1 میباشد.