نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، خراسان رضوی
2 گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.
چکیده
Comparative extraction of saffron oleoresin in different extraction methods and solvents
عنوان مقاله [English]
Comparative extraction of saffron oleoresin in different extraction methods and solvents
نویسندگان [English]
- Ghadir Rajabzadeh 1
- Gholamreza Malakzadeh 2
- Ali Sharif 2
1 Research Institute of Food Science and Technology
2 Department of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran.
چکیده [English]
بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران
ارسال نظر در مورد این مقاله