با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

1 موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، خراسان رضوی

2 گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.

چکیده

Comparative extraction of saffron oleoresin in different extraction methods and solvents

عنوان مقاله [English]

Comparative extraction of saffron oleoresin in different extraction methods and solvents

نویسندگان [English]

  • Ghadir Rajabzadeh 1
  • Gholamreza Malakzadeh 2
  • Ali Sharif 2

1 Research Institute of Food Science and Technology

2 Department of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran.

چکیده [English]

بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران

CAPTCHA Image