با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

1 دانشگاه فردوسی مشهد

2 سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

چکیده

در این پژوهش آبلیمو در سه نوع بسته بندی PET، PE و شیشه بسته بندی و نمونه ها مدت ده هفته در دو دمای 20 و 40 درجه سانتیگراد نگهداری شدند. ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیائی آب لیمو ( pH، اسیدیته، بریکس ، ویتامین ث، دی اکسید گوگرد و عدد فرمالین ) هر دو هفته یکبار مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که دو دمای نگهداری (20 و 40 درجه سانتیگراد) تاثیر معنی داری بر pH ، اسیدیته و بریکس نمونه های آبلیمو در بسته بندی های مختلف نداشتند(p≥0.05) . میزان ویتامین ث در هر سه نوع بسته بندی طی زمان نگهداری کاهش یافت که این کاهش در بسته بندی PE بیشترین و در شیشه کمترین مقدار بود(p

عنوان مقاله [English]

Effect of Packaging Type and Storage Temperature on Physicochemical and Sensory Properties of Lemon Juice

نویسندگان [English]

  • Sara Khoshnoudi 1
  • Fereshteh Hosseini 2

1

2 Food Science and Technology Research Institute, ACECR, Khorasan Razavi, Iran

چکیده [English]

In this study Lemon juice were packaged at three type of packaging ( PET , PE and Glass bottles ). The samples were stored ten weeks at 20 and 40 ◦C . Physicochemical (pH, acidity, brix, vitamin C , SO2 and formalin number ) and sensory properties of Lemon juice were evaluated on every two weeks. The results showed that the two storage temperatures(20 and 40 ◦C ) had not any significant effect on pH, acidity and brix of samples in different packaging (p≥0.05). The amount of vitamin C decreased on three type of packaging at the storage time that it was maximum in PE and minimum for glass bottles (p

CAPTCHA Image