نوع مقاله : مقاله کوتاه لاتین
نویسندگان
1 دانشگاهه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده
هدف از انجام این تحقیق، مطالعه فعالیت ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن پوست گوجهفرنگی در برابر Pseudomonas aeruginosa، Escherichia coli، Staphylococcus ureuse، Salmonella typhi ، L. monocytogenes ، Bacillus cereus، Bacillus licheniformis بود. الئورزین از پوست گوجهفرنگی استخراج شد. مقدار لیکوپن با اسپکتروفتومتر اندازهگیری شد. اولئورزین حاوی g100/mg 2321 لیکوپن، بهروش رقیقسازی میکرو، از غلظت ppm 40000 تا ppm 125/78 رقیق شد. کشت میکروبی در پلیتهای میکروتیتر 96 خانهای ELISA در سه تکرار انجام شد و سپس MIC و MBC تعیین شدند. نتایج نشان داد که اولئورزین پوست گوجهفرنگی حاوی 2% لیکوپن، میتواند از رشد باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی موردمطالعه جلوگیری کند.
کلیدواژهها
عنوان مقاله [English]
Antimicrobial Property of Lycopene Oleoresin on some Food Pathogens Running Head: Lycopene oleoresin antibacterial potent
نویسندگان [English]
- Azadeh Ranjbar Nedamani 1
- Elham Ranjbar Nedamani 2
1 Semnan University
2 Department of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran
چکیده [English]
The aim of this work was to study the antimicrobial activity of tomato skin lycopene oleoresin against Pseudomonas aeruginosa، Escherichia coli، Staphylococcus ureuse، Salmonella typh ، L. monocytogenes ، Bacillus cereus، Bacillus licheniformis. Oleoresin was extracted from tomato peel. Lycopene content was measured by spectrophotometer. Lycopene oleoresin contained 2321mg lycopene/ 100 g oleoresin diluted in serial micro-dilution technique from 40,000 to 78.125 ppm. Microbial culturing was done in ELISA 96-well micro-titer plates in triplet and then MIC and MBC were determined. The results were shown that tomato peel oleoresin contained 2% lycopene, can inhibit and restrain the gram positive and negative bacteria.
کلیدواژهها [English]
- lycopene oleoresin
- tomato skin
- antimicrobial activity
- ELISA
- dilution method
ارسال نظر در مورد این مقاله