با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
پیش بینی محتوای رطوبتی پسته رقم اکبری با شبکه عصبی مصنوعی

احمد بهارلویی؛ محمود امید؛ حجت احمدی؛ شاهین رفیعی

دوره 3، شماره 1 ، فروردین 1386

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v3i1.352

چکیده
  به منظور پیش بینی محتوای رطوبتی پسته رقم اکبری به کمک شبکه عصبی مصنوعی، آزمایشاتی در پنج سطح دمایی از 40 تا 80 درجه سانتی گراد، چهار سرعت جریان هوای ورودی بین 5/0 تا 2 متر بر ثانیه و در سه تکرار (جمعا 60 سری) در یک خشک کن لایه نازک انجام شد. رطوبت اولیه پسته در آغاز آزمایش‌ها 30 درصد بر پایه خشک بود. پس از انجام آزمایش‌ها داده‌ها به محیط شبکه ...  بیشتر