شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
دستورالعمل ارسال مقاله
دریافت فایل های راهنما
چک لیست ارسال مقاله
راهنمای داوران
فهرست داوران نشریه
طبق آخرین گزارش پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)، ضریب تاثیر نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 0.130 و کیفیت آن Q1 میباشد.