با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
هدایت الکتریکی شیر بازساخته تحت تاثیر دما و درصد ترکیبات

حیدر ناصری؛ عیسی حزباوی؛ فیض الله شهبازی

دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1399، ، صفحه 323-330

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v16i2.81388

چکیده
  شیر بازساخته یک محصول جایگزین شیر است. اجزای شیر بازساخته به‌راحتی قابل تنظیم‌تر از شیر است. نسبت اجزای شیر به‌طور مستقیم بر کیفیت محصول تاثیر می‌گذارد. با استفاده از هدایت الکتریکی می‌توان اطلاعات ارزشمندی در مورد کیفیت مواد مختلف از جمله مواد غذایی به‌دست آورد و به‌وسیله این روش، به‌عنوان یک ابزار ساده و کاربردی، کیفیت بسیاری ...  بیشتر