دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = سارا بهادران
تعداد مقالات: 1
تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگیهای فیزیکی کیک اسفنجی
دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 671-684